lowdesertpunk Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Μετα απο αναμονη 3 μηνων σε συνεργασια με Guitar store και Joker Guitars η νεα μου κιθαρα ειναι ετοιμη. Body: Charvel san dimas - Alder Neck : Charvel Quarterswan Maple with maple neck FLoyd rose Original Bridge with EVH D-Tuna SD Custom tb5 Bridge Trembucker pics
studio54GR Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 pics http://img834.imageshack.us/i/dsc00011ec.jpg http://img101.imageshack.us/i/dsc00010snp.jpg ;) Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
The Genius Loci Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Μετα απο αναμονη 3 μηνων σε συνεργασια με Guitar store και Joker Guitars η νεα μου κιθαρα ειναι ετοιμη. Body: Charvel san dimas - Alder Neck : Charvel Quarterswan Maple with maple neck FLoyd rose Original Bridge with EVH D-Tuna SD Custom tb5 Bridge Trembucker pics Γιώργο? ;) Κούκλα!! Να υποθέσω ότι θα με αφήσεις να τη δοκιμάσω από βδομάδα, όταν θα έρθω για το... άλλο εργαλείο? ;D Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
lowdesertpunk Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Xexe o γιωργος ειμαι... φυσικα θα την δοκιμασεις φιλε μου ρε παιδια γιατι εγω δε βλεπω τις φωτο ??? τι κανω λαθος
The Genius Loci Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Προσπάθησα κι'εγώ αλλά κάτι δεν παίζει με το img... Έχω και κάποιες ιδέες (ενστάσεις? ίσως...) για το μαγνήτη, αν θέλεις να συζητήσουμε. ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
studio54GR Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 ....... Λάθος κιθάρα.... ;D ;D ;D ;D ;D Κούκλα είναι να τη χαίρεσαι. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
thanasis10 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Πολύ ωραία φίλε. Πόσο σου κόστισε αν επιτρέπεται;
aris 17561 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Έχω και κάποιες ιδέες (ενστάσεις? ίσως...) για το μαγνήτη, αν θέλεις να συζητήσουμε. ;) μοιρασου το μαζι μας αν θες... Δεν μου αρεσε ο συγκεκριμενος μαγνητης σε ενα αντιστοιχο προτζεκτ ενος φιλου...Ισως σιμπυπτουν οι αποψεις μας και η ιδεες σου μας βοηθησουν.... http://www.youtube.com/user/aris17561
The Genius Loci Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 μοιρασου το μαζι μας αν θες... Δεν μου αρεσε ο συγκεκριμενος μαγνητης σε ενα αντιστοιχο προτζεκτ ενος φιλου...Ισως σιμπυπτουν οι αποψεις μας και η ιδεες σου μας βοηθησουν.... Εμένα αντιθέτως μου αρέσει ο συγκεκριμένος μαγνήτης, τον είχα κιόλας σε μια κιθάρα. Η μόνη μου ένσταση είναι για το συγκεκριμένο "ηχόχρωμα Van Halen" όμως αυτό αφορά αποκλειστικά τον ιδιοκτήτη της κιθάρας και ποιο θέλει να είναι το αποτέλεσμα. ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση