Aggelos22i Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Καλησπερα εχθες αγορασα ενα πεταλακι το MT-2 της Boss ακουγοντας το απο ιντερνετ μου αρεσε και ειχα και το MT το πρωτο. παρατηρησα ομως στο Youtube οτι παιζουν χωρις μετασχηματιστη(τροφοδοτικο) αλλα με μπαταριες. μηπως θα κανει σαν μυγα με τον μετασχηματιστη? επισης θα ακουγεται ωραια σε Laney VC15 η VC30 ? υ.γ. ελπιζω να μην εκανα μαμακια που το αγορασα. υ.γ.2 σορρυ αλλα δεν εψαξα να βρω αλλο αναλογο θεμα :(
Brutus Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Το ΜΤ-2 το Metal Zone είναι, σωστά? Ο ήχος του είναι θέμα γούστου (προσωπικά μου αρέσει για αυτό που εκπροσωπεί στον VC 15 μου). Όσον αφορά την τροφοδοσία, δεν έχει κανένα πρόβλημα με στάνταρ τροφοδοτικό, κάθε άλλο.
Aggelos22i Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 ναι φιλε για το Metal zone 2 μιλαω! και εμενα μου αρεσε οταν το ακουσα και μου αρεσαν και οι επιλογες που εχεις να κανεις! βασικα το αγορασα για μερικα κομματια Maiden απο το Piece of mind αλμπουμ θα με βολεψει? εχεις καμια ρυθμιση εσυ στο δικο σου MT2 να με διευκολυνεις?
Brutus Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Δεν ξέρω για Iron Maiden, αλλά η παρακάτω ρύθμιση βγάζει ωραίο ήχο στο καθαρό κανάλι του Laney, χωρίς presence και όλα τα άλλα ρυθμιστικά στη μέση: level=10 o'clock high=12 o'clock low=2 o'clock middle=11 o'clock mid freq=7 o'clock (τέρμα πίσω δηλαδή) dist=10 o'clock τσέκαρέ το και δες αν ταιριάζει στο γούστο σου...
Aggelos22i Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 οκ ευχαριστω προκαταβολικα! θα σου πω οταν το δοκιμασω :D
Brutus Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Τίποτα... άλλωστε στην ίδια πόλη είμαστε 8)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση