hot_sauce Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2011 και μου τα εβαψε ποτοκαλι απο το Ford Focus !!!! που,πως,πόσο? :o
SPYROID Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2011 που; Αγια Παρασκευη πως; Στειλε π.μ. αν θες λεπτομεριες ποσο; Δεν θα σου πω εγω ποσο θα σε χρεωσει. Εμενα μου κανει ειδικες τιμες λογω γνωρημιας αλλα και συνεργασιας For Those About To Rock We Salute You
SPYROID Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2011 Καλημερα For Those About To Rock We Salute You
yannis37 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2011 να ρωτήσω μια μ@@@κια και εγώ? οταν περνάμε με γυαλοχαρτο μεταξυ των σταδίων.... δεν φευγει το χρώμα? δεν ξεθωριάζει/αλλοιώνεται? HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
sofison Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2011 Συνήθως τρίβεις το βερνίκι όχι το χρώμα. Κάποιοι τρίβουν και το χρώμα αλλά με πολύ ψιλό γυαλόχαρτο. 1000αρι και πάνω.
yannis37 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2011 όταν ξεκινάς το βάψιμο εννοώ (1ο -2ο χερι......2ο χέρι- λούστρο) HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
WilliamSats Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2011 όταν ξεκινάς το βάψιμο εννοώ (1ο -2ο χερι......2ο χέρι- λούστρο) Εξαρτάται και απ'την ποιότητα των χρωμάτων (βάση/διαλύτης, αν ειναι πολύ αραιό/πηκτό, ταχυστέγνωτο ή οχι κλπ), όπως επίσης και απ'τον τρόπο που το περνάς. Εγώ ΠΑΝΤΑ μεταξύ δύο χεριών χρώμα περνάω 1200άρι για τυχών ατέλειες. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
doubletrouble Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2012 Εγώ που την κατάντησα έτσι H πρώτη μου κιθάρα, ::) και τώρα θέλω να την ξαναβάψω,τι είναι καλλύτερο,να την "γδάρω" όλη η να βάψω απο πάνω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση