kwstas79 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2006 Πως μπορώ να συνδέσω την έξοδο του DI (XLR) στο Line In του υπολογιστή μου; Υπάρχει κάποιο καλώδιο/μετατροπέας; Υπόψιν δεν έχω κάποια κονσόλα προς το παρόν!!! Δεκτές και DIY λύσεις... LEGO people live in houses made of their own flesh.
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2006 Συμβουλη..Αν το line in ειναι μικρο jack, τοτε καλυτερα να περιμενεις να παρεις κονσολα, γιατι θα εχεις 2 μετατροπεις μαζι ( XLR->Καρφι->jack ), εκτος αν κυκλοφορει κατι ετοιμο!
Aiolos Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2006 Υοαρχουν στο εμποριο ανταπτορες απο XLR σε 1/4 Jack και σε RCA , οπως και το αναποδο. Ισως να υπαρχουν και 1/8
kwstas79 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2006 OP Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2006 Όντως το Line In είναι μικρό "καρφί" (1/8 )! Χλωμό να υπάρχει αντάπτορας... Σε περίπτωση που θέλω να φτιάξω μόνος μου ένα καλώδιο θα πρέπει μάλλον να κάνω τα εξής: α) να κολλήσω την γείωση του XLR στην αρνητική φάση (-v, cold) του XLR και όλο αυτό στην γείωση του "καρφιού" β) να κολλήσω την θετική φάση (+v, hot) του XLR ΚΑΙ στα δύο κανάλια του στερεοφωνικού "καρφιου" (για να ακούγεται η κιθάρα και στα 2 ηχεία) τα λέω σωστά η... μ@λ@κιες;;; toneless, για σένα χτυπάει η καμπάνα περισσότερο... 8) LEGO people live in houses made of their own flesh.
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2006 Administrator Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2006 Πάρε παιδι μου έναν αντάπτορ να τελειώνεις! Το κόστος είναι κάτω από €10. Πως θα χωρέσει το καλώδιο στο μικρό καρφί; Live and let Live.
kwstas79 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2006 OP Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2006 Ωραίος!!! :D ΑΥΤΟ ακριβώς περίμενα να ακούσω..... 8) LEGO people live in houses made of their own flesh.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση