TonyRoyJoy Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2006 Λοιπόν χρησιμοποίησα μια κάρτα ήχου audigy2 Platinum με το podxt και κάτι πετάλια με σειρά που έχει ως εξής: Τα πεταλάκια στην είσοδο του pod και η έξοδος των ακουστικών του pod sto πανελάκι της audigy2 sto aux in 2 με rca. Ανοιξα τον ήχο του aux in 2(αφου ήταν στο mute) απο τις εσωτερικές ρυθμίσεις και αμέσως μετά κόλλησε το λειτουργικό. Μηπώς θα χρειαστώ ενα di box?Υπάρχει περίπτωση να κάψω την είσοδο ή τελικά το κόλλημα ήταν τυχαίο(windows έχω οκ δεν ήταν τυχαίο :twisted: ) και η μυρωδιά καμμένου απλή υποβολή της φαντασίας μου προς το κέντρο οσμής του εγκεφάλου μου :lol: ?
iliasbass Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2006 εχω την ιδια καρτα.η χογραφω χωρις προβλημα... εγραψες με τοσο δυνατο σημα? ενα di χρειαζετε παντως κεραυνοπουλο εν δραση!!!
boody Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2006 κανε το ιδιο αλλα παρε σημα απο την Line out του pod. http://the-boody.blogspot.com/
TonyRoyJoy Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2006 OP Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2006 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! :D Θα δοκιμάσω απο το line out του pod.
TonyRoyJoy Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2006 OP Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2006 Τελικά δοκιμάζοντας είδα ότι όλα είναι καλά.Θα δείξει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση