Konstantis Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2006 Γεια σας αγορασα το ΝTC-2 της SONTRONICS και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Μου δημιουργηθηκε ενα προβλημα ομως!Οταν παω να ηχογραφησω φωνη και εχω πατημενο το μονιτορ για να ακουει ο τραγουδιστης βα8ος υπαρχει καθυστεριση στη φωνη και αλλαζει η χροια της φωνης κατι που δεν το εκανε πριν με το αλλο μικροφωνο που ειχα!τι να φταιει?
gerasimos Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2006 Αυτό (αλλαγή χροιάς) το κάνει μόνο όταν πατάς το μόνιτορ;
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2006 Μηπως ο τροπος εγκαταστασης με τα καλωδια, να κανει ενα μικρο cycling και στην ουσια να ακους το feedback ξανα και ξανα? Εαν ακουγεται σαν περασμενη η φωνη απο ενα ελαφρυ phaser, υπαρχει περιπτωση να συμβαινει κατι τετοιο. Δες πως δρομολογεις το reverb αρχικα, και σιγουρεψου οτι δεν επανερχεται 2-απειρες φορες μεσα στη φωνη.
soundstorm Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2006 Σορυ,αλλα επειδη δεν καταλαβα.στελνεις το σημα απο ενα aux της κονσολας και το επιστεφεις σε ενα καναλι?Και επειτα συμβενει αυτο? P>there is new sound in town..... sound master
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση