Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Hellow there!!! Να συνεισφερω με την γνωμη μου παιδια ...λοιπον επαιζα περιπου 20 χρονια με paiste 602 formula  και ποτε δεν εσκισα πιατινι πλην μιας (ενα thin crash 16''το οποιο και εσωσα κοβοντας το καταλληλα ) ολοι ξερουμε οτι τα paiste 602 formula ειναι λεπτα γενικως και αυτο ειναι που τα κανει να παιζουν ετσι και να προτιμωνται ακομη και σημερα απο τους σεσσιον κυριωσ που παιζουν ολα σχεδον τα στυλ.Πραγματι οτι εχω παιξει με αυτα τα πιατα εβγαινε με πολυ ικανοποιητικο αποτελεσμα .ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΕΡΙΟΥ KAI OXI ΜΠΑΚΕΤΑΣ ,εγω παιζω απο το 1978 με 2Β ,εξ'αλλου η μπακετα που μελετας ειναι και η '' ΣΥΝΕΧΕΙΑ'' του χεριου σου δυσκολο ενας ανθρωπος 1,80-190 να εχει μικρο χερι οποτε φυσιολογικα θελει πιο χοντρη μπακετα για καλυτερο grip αν ειναι και κοκαλιαρης ακομα χειροτερα η ψιλη θα του φευγει πιο ευκολα.Για σκεφθειτε το λιγο ...αρα επανερχομαι οτι τα σπασμενα οφειλονται στο χερι και στον τροπο που τα χτυπας (υπο πια γωνια ;;;) Τωρα που παιζω με zildzian παλι δεν εχω σπασιματα -σχισιματα παρ'οτι εξακολουθω να χρησιμοποιω 2Β ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ REGAL .Ανοιχτος σε παραπερα πληροφοριες .

  • Απαντήσεις 38
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

1.ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΙΖΩ και ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΜΠΑΝΤΑ ΜΟΥ.

Αποτελει ένα καθοριστικο παραγοντα ως προς τι πιατινια να αγορασετε.  Καποια πιατινια είναι σχεδιασμενα για  Jazz η  jazz rock παιξιματα.Καποια πιατινια είναι ultra thin και δεν είναι σχεδιασμενα για heavy metal μουσικες

 

Συμφωνω αλλά πρεπει να πουμε οτι δεν αποτελει κανόνα. Εχω 2 A Custom 17'' crash, δεν μπορεις να τα πεις ultra thin αλλα ειναι πολυ λεπτα και ευκαμπτα. Έχω παρατηρήσει ότι πιο χοντρα πιατα που ειχα κρατησανε λιγοτερο με την παροδο του χρονου.

Πιστευω ότι τα thin πιατα κρατανε περισσοτερο λόγω ευκαμπτότητας/ελαστικότητας δε ξερω πως να το εξηγήσω βασικά...δεν εχουν αναγκη απο κοπανημα...''μιλανε'' ευκολα και με απαλα χτυπήματα, εχω διαβασει και δει αρκετες περιπτωσεις πιάτων τύπου Z Custom, 2002 που σπασαν γρήγορα γιατι τα πιατα θελουν ξυλο για να μιλήσουν, ισως να εχει να κάνει με τη δονηση που δεχεται το πιατο.

Συγγνωμη αλλα δε ξερω πως να το εκφρασω σωστα για να γινω κατανοητός...

λοιπον ενα Thin πιατο αποσβενει ευκολοτερα τους κραδασμους των χτυπηματων άρα μιλάει και πιο ευκολα. Τα χοντρα πιατα ειναι σκληρά και ακαμπτα πχ ένα πιατο αν το σφιξεις πολύ στη βαση θα σπάεισει και πιο ευκολα, κάπως ετσι το θέτω

Δείτε το παρακατω βίντεο του Mike Mangini στην εκπομπη Time Warp κοντα στα 4.45 χτυπαει το πιατο (A Custom) και δειτε πως πάλλεται, ενα χοντρο πιατο δε θα παλλόταν με τον ιδιο τρόπο.

Τα A Custom τα εχω 5 χρονια και τα βασανιζω αρκετα, για να ειμαι ειλικρινης δεν ειμαι ατσουμπαλος, ειχα την τυχει να με δει ο πρωτος μου δασκαλος στο πρωτο μου live. Έκανε τις παρατηρήσεις του σχετικα με το χτύπημά μου και το εφτιαξα γρήγορα.

O Mangini στο βιντεο λέει ''I am hitting them for years and they dont break''...αρα και το χτυπημα παίζει τεραστιο ρόλο

 

3.ΜΕ ΤΙ ΜΠΑΚΕΤΕΣ ΠΑΙΖΩ.

Οι μπακετες που παίζετε  είναι άλλος ένας πολύ σημαντικός  παραγοντας  επιλογης πιατινιων.

Αν  ειστε αρχαριος - εχετε φωτογραφια του Νικολακη του McBrain και του Jordison πανω από το κρεβατι σας και παιζετε με 2β ..σκεπαρνια , η αποψη μου είναι…. μακρια από τις  σειρες  Α , Κ,  ΗΗ , ΑΑ , ΤΗΙΝ,  ULTRA THIN  ολων των εταιρειων.. Αλλιως θα θρηνείτε απώλειες από την πρωτη προβα.

 

Ο Περικλής εδω μας καλυψε αρκετά, δε λέω φυσικα Βαγγελη ότι είσαι λάθος άλλωστε το θεμα όπως το καταλαβα ειναι κάτι σας ''Cymbal Guide for Rookies/Dummies''  ;D

 

Hellow there!!! Να συνεισφερω με την γνωμη μου παιδια ...λοιπον επαιζα περιπου 20 χρονια με paiste 602 formula  και ποτε δεν εσκισα πιατινι πλην μιας (ενα thin crash 16''το οποιο και εσωσα κοβοντας το καταλληλα ) ολοι ξερουμε οτι τα paiste 602 formula ειναι λεπτα γενικως και αυτο ειναι που τα κανει να παιζουν ετσι και να προτιμωνται ακομη και σημερα απο τους σεσσιον κυριωσ που παιζουν ολα σχεδον τα στυλ.Πραγματι οτι εχω παιξει με αυτα τα πιατα εβγαινε με πολυ ικανοποιητικο αποτελεσμα .ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΕΡΙΟΥ KAI OXI ΜΠΑΚΕΤΑΣ ,εγω παιζω απο το 1978 με 2Β ,εξ'αλλου η μπακετα που μελετας ειναι και η '' ΣΥΝΕΧΕΙΑ'' του χεριου σου δυσκολο ενας ανθρωπος 1,80-190 να εχει μικρο χερι οποτε φυσιολογικα θελει πιο χοντρη μπακετα για καλυτερο grip αν ειναι και κοκαλιαρης ακομα χειροτερα η ψιλη θα του φευγει πιο ευκολα.Για σκεφθειτε το λιγο ...αρα επανερχομαι οτι τα σπασμενα οφειλονται στο χερι και στον τροπο που τα χτυπας (υπο πια γωνια ;;;) Τωρα που παιζω με zildzian παλι δεν εχω σπασιματα -σχισιματα παρ'οτι εξακολουθω να χρησιμοποιω 2Β ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ REGAL .Ανοιχτος σε παραπερα πληροφοριες

 

ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΠΙΑΤΙΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.  Οσο και αν θεωρειτε μια αγγελια ή μια τιμη  ενός πιατου σαν ευκαιρια…αν δεν το ακουσετε - εχετε εξαιρετικα μεγαλες πιθανοτητες να αγορασετε ένα πιατο που δεν σας κανει.

 

Εδω θα διαφωνήσω...

Αν εισαι rookie στο οργανο δεν εχεις αυτι για να κρινεις αν σου κανει ενα πιατο...

Εγω μετα απο 10 χρονια ενασχολησης με το οργανο την πατησα κανοντας αγορα απο κανονικο καταστημα. Πήγα στο Νακα και δοκιμασα ενα AA 17 Thin και ενα K Custom Session 16. To K Custom μου αρεσε πιο πολύ αλλά οταν πήγα στο στουντιο ειδα οτι δεν εκανε για το στυλ. Παρα ταυτα στο καταστημα ακουγοταν πιο bright απο το AA.

Εφοσον εισαι αρχαριος ειναι ''μια η άλλη'' και ισως ειναι καλυτερο να ρισκαρεις αν ειναι να γλιτωσεις 100 ευρω μιας και υπαρχουν οι πληροφοριες στο internet, πχ ''παιδια παιζω αυτο το ειδος μουσικης, τί προτείνετε?'' η απαντηση σιγουρα ειναι οτι δεν υπαρχουν πιατα για metal πιατα για funk κοκ, σιγουρα όμως υπαρχουν πιατα που έχουν ενα μουσικο προσανατολισμο. Εγω πχ παιζοντας rock/metal γουσταρω A Custom, AAX, AA και γενικα bright πιατα αλλά ειναι και ο ηχος που μαρεσει γενικα και δεν θα τον αλλαζα ακομα και αν επαιζα κατι πιο soft.

 

www.reverbnation.com/steamrollerassault

www.youtube.com/user/beeros05

Δημοσιευμένο

Βαγγελη το ποστ σου δίνει γενικά σωστες κατευθυνσεις...

Απλα σε καποια σημεία τα πραγματα δεν είναι απόλυτα..

Επετρεψε μου λοιπόν να παραθεσω καποιες σκεψεις..

1)Γενικά δεν υπάρχουν κανονες.Δεν υπαρχουν rock/metal/fusion/funk κτλ κτλ πιατίνια..(με την απολυτη εννοια).

Οτιδηποτε σε ικανοποιει σαν πιατίνι το χρησιμοποιείς..Ειναι κυριως στην δικιά σου κρίση

αν το συγκεκριμενο πιατίνι με το συγκεκριμενο ηχοχρωμα ταιριάζει με την μπαντα σου..

Ισως για τα thin jazz ride που κυκλοφορούνε, μπορεί σιγουρα να μην ανταποκρίνονται σαν ride σε μια rock μπαντα, αλλα μπορεί να χρησιμοποιηθει σαν crash που ο διατρητικός ηχος τους πλησιάζει πολυ ενα stacker.Επίσης βαρυ πιατίνι δεν σημαίνει πάντοτε απαραίτητα ότι θα παράγει και μεγάλες εντασεις... Να σημειωσω πως ποτε μου δεν εχω σπασει πιατίνι μέχρι τωρα ακόμα και τον πρωτο καιρό που δν ηξερα πως να βαρεσω..

 

 

2)Σιγουρα το πιατίνι θελει και σωστό χτυπημα και όταν μιλάμε για σωστό χτυπημα φυσικά μιλάμε για την γωνία που χτυπας το πιατίνι...

 

3)Οι μπαγκετες γενικά παιζουν ρόλο στον ηχό του drumset..

Οσο πιο μεγαλη μπαγκετα και βαρια χρησιμοποιεις ...θα έχεις διαφορετικό τόνο σε οτιδήποτε χτυπας, αλλα και μεγαλυτερη ένταση παραλληλα.Οι 2b μπαγέτες είναι για marching τυμπανα και αυτό πρέπει να το καταλάβουν πολλοι..Βεβαια και εγω τις εχω χρησιμοποιησει για λογους εντασης, αλλα γενικα πιο βαριες μπαγετες καταπονούν περισσότερο τα τυμπανα, είτε ειναι δέρματα είτε πιατίνια...Διαφορετικού πάχους δερματα τα marching τυμπανα και διαφορετικά αυτα των τυμπανων...

 

4)Εδω σίγουρα έχεις δικιο, αλλά και παλι με καλη ηχοληψια τα παντα ακούγονται...

Συμφωνω ότι για ακουστικά και jazz συναυλίες διαλέγεις χαμηλης έντασης πιατίνια που δεν βαβουριαζουν...

θΕΩΡΩ ΤΡΑΓΙΚΟ όμως το να παίζεις σε σταδιο και να μην έχεις overhead μικροφωνα...

Ακόμα και τα 19 crash έχουν το οριό τους στην ένταση...Ολα έχουν το οριό τους...

Οποτε είναι καθαρά θεμα ηχοληψιας..

Αν τα 16αρια πιατίνια δεν ακούγονται να τα κάνει ο ηχολήπτης να ακουστούνε.(για αυτο αλλωστε πληρωνονται.. ;D ;D ;D ;D)

 

5)

Μπορεί να εισαι επαγγελματίας αλλα απο ότι φαίνεται οι ανθρωποι που συνεργάζεσαι προφανως δεν είναι...(τουλάχιστον αυτό μου δίνεις να καταλάβω...)

Αν οι χωροι που παίζετε έχουν ανυπαρκτο συστημα Monitoring και μικροφωνα για τα τυμπανα να χαμηλωσουν οι αλλοι που περνανε απο Monitors τις εντασεις ωστε να ακουστείτε ολοι σας, αλλα και εσυ να μην παλευεις να ακουστείς κοπανωντας και να μην ακούς τι παίζεις ή τι παίζει η υπόλοιπη μπαντα...Δυστυχως αυτό είναι ενα μεγάλο ζητημα εδω στην Ελλαδα, και είναι κυριως το attitude του καθε μουσικου.Δεν ειναι αγωνας να ακουστειτε όσο πιο δυνατα μπορείτε..Δηλαδη θα χαντακωθει η μπαντα ολοκληρη επειδη ο κιθαρίστας θελει να ακουγεται λες και παιζει σε σταδιο??Ο σωστος ο μουσικός παιζει για το συνολο, όχι για την παρτη του...Για αυτο αναγκαζεσαι και εσυ να χρησιμοποιείς φτηνιάρικα πιατίνια...stagg με το κιλο παρακαλω..

 

Τελος ο σημαντικότερος παράγοντας που σπαει ενα πιατίνι είναι το ποσο σφιχτα το δένεις στην βαση...

Το medium σφιξιμο πιστευω είναι ότι το καλύτερο.Όχι μόνο τα πιατίνια αναπνεουν και εχεις μεγαλύτερη αντηχηση (δηλαδη πιο ωραίο γεμάτο ήχο) απο το να ακούς ενα πνιγμενο/κουφιο ήχο όταν πιατίνι το σφιγγεις όσο δεν πάει , αλλα και το πιατο απελευθερωνει την κινητική ενέργεια που του ασκείται με το να πάλλεται ελευθερα, που σημαινει λιγότερος κίνδυνος εως μηδαμινός να σπασει ή να ραγίσει..

 

 

 

 

 

 

Δημοσιευμένο

Παιδια να σασ ευχαριστησω για τις παραθεσεις σας και να συμπληρωσω οτι οπως σωστα αναφερει ο Nordic δινω καποιες γενικες κατευθυνσεις βασει εμπειριων ολα αυτα τα χρονια.Και σιγουρα δεν μπορω να μιλησω απολυτα. Και οπως παντα αναφερομαι και συμβουλευω τον αρχαριο ντραμμερ....

Η μονη μου διαφωνια με τον Nordic ειναι στη 4η και 5η παραγραφο..

Νοrdic...ζεις στην Ελλαδα ρε φιλε?

Γιατι εγω ζω στην Αθηνα...που 9 στις 10 μουσικες σκηνες δεν ειχαν μονιτορ...{η τα ειχαν καμμενα}.

και 8 στις 10 εξωτερικες συναυλιες που επαιξα δεν ειχαν side κονσολα.

επισης γραφεις και αυτο...

Τελος ο σημαντικότερος παράγοντας που σπαει ενα πιατίνι είναι το ποσο σφιχτα το δένεις στην βαση...

 

Tα πιατα δεν σπανε μονα τους φιλε Νορ...καποιος τα σπαει .. .

Ειναι 17 παραγοντες που αναγκαζουν ενα πιατο να κανει crack..

εγω ανεφερα 5 και αυτος ειναι ο 6ος

 

 

Παιδια...εγω δεν ξερω για εσας....Αλλα εγω εχω σπασει πιατινια...

και ακριβα πιατινια!!

Για αυτο και το thread.

Απο εκει και περα...

Καλη συνεχεια.

Δημοσιευμένο

Εδω θα διαφωνήσω...

Αν εισαι rookie στο οργανο δεν εχεις αυτι για να κρινεις αν σου κανει ενα πιατο...

Εγω μετα απο 10 χρονια ενασχολησης με το οργανο την πατησα κανοντας αγορα απο κανονικο καταστημα. Πήγα στο Νακα και δοκιμασα ενα AA 17 Thin και ενα K Custom Session 16. To K Custom μου αρεσε πιο πολύ αλλά οταν πήγα στο στουντιο ειδα οτι δεν εκανε για το στυλ. Παρα ταυτα στο καταστημα ακουγοταν πιο bright απο το AA.

Εφοσον εισαι αρχαριος ειναι ''μια η άλλη'' και ισως ειναι καλυτερο να ρισκαρεις αν ειναι να γλιτωσεις 100 ευρω μιας και υπαρχουν οι πληροφοριες στο internet, πχ ''παιδια παιζω αυτο το ειδος μουσικης, τί προτείνετε?'' η απαντηση σιγουρα ειναι οτι δεν υπαρχουν πιατα για metal πιατα για funk κοκ, σιγουρα όμως υπαρχουν πιατα που έχουν ενα μουσικο προσανατολισμο. Εγω πχ παιζοντας rock/metal γουσταρω A Custom, AAX, AA και γενικα bright πιατα αλλά ειναι και ο ηχος που μαρεσει γενικα και δεν θα τον αλλαζα ακομα και αν επαιζα κατι πιο soft.

 

Βρε Beero...

Οποτε τι προτεινεις βαση της εμπειριας σου...?"ψωνιστε αφοβα απο το Thomann παιδια...εδω εγω την πατησα στο καταστημα?"

 

Δημοσιευμένο

Παιδια να σασ ευχαριστησω για τις παραθεσεις σας και να συμπληρωσω οτι οπως σωστα αναφερει ο Nordic δινω καποιες γενικες κατευθυνσεις βασει εμπειριων ολα αυτα τα χρονια.Και σιγουρα δεν μπορω να μιλησω απολυτα. Και οπως παντα αναφερομαι και συμβουλευω τον αρχαριο ντραμμερ....

Η μονη μου διαφωνια με τον Nordic ειναι στη 4η και 5η παραγραφο..

Νοrdic...ζεις στην Ελλαδα ρε φιλε?

Γιατι εγω ζω στην Αθηνα...που 9 στις 10 μουσικες σκηνες δεν ειχαν μονιτορ...{η τα ειχαν καμμενα}.

και 8 στις 10 εξωτερικες συναυλιες που επαιξα δεν ειχαν side κονσολα.

επισης γραφεις και αυτο...

Τελος ο σημαντικότερος παράγοντας που σπαει ενα πιατίνι είναι το ποσο σφιχτα το δένεις στην βαση...

 

Tα πιατα δεν σπανε μονα τους φιλε Νορ...καποιος τα σπαει .. .

Ειναι 17 παραγοντες που αναγκαζουν ενα πιατο να κανει crack..

εγω ανεφερα 5 και αυτος ειναι ο 6ος

 

 

Παιδια...εγω δεν ξερω για εσας....Αλλα εγω εχω σπασει πιατινια...

και ακριβα πιατινια!!

Για αυτο και το thread.

Απο εκει και περα...

Καλη συνεχεια.

 

Ελλάδα ζω.Φυσικα πολλες σκηνες δεν έχουν monitor και εσυ φυσικα για να ανταπεξελθεις

σπας πιατίνια.Το φταίξιμο δεν ειναι δικό σου (το παρεθεσα πιο πανω), ειναι των υπόλοιπων,

πρεπει να μειωσουν τις εντασεις ωστε να ακουστούνε όλα τα όργανα αλλα και να ακούτε και οι ιδιοι τι παίζετε.Το ιδιο δεν ισχυει μονο σε live αλλα και σε προβες.Δηλαδη το βαρα γιαννη βαρα ειναι προτιμότερη λυση?

Τωρα για εξωτερικους χωρους ή για πολυ μεγάλα clubs, μιλάω για μεγάλες συναυλιες,  χωρις overhead μικροφωνα δεν γίνεται δουλειά όταν μιλαμε για εντασεις..

Λογικό το ακουστικό σετ από μόνο του να εχει όρια στην ενταση.

 

Το πιατινι είναι όπως η μπαγκετα...Αμα π.χ δεν παιζεις με επαναφορα, απορροφας όλη την ενεργεια και καίει στο χερι σου(τεντονιτιδες κτλ κτλ)...Ετσι λοιπόν είναι και το πιατίνι, όταν το σφιγγεις τερμα και το βαρας και δεν εχει την δυνατότητα να παλλεται(εκτονωνεται) και απορροφα όλη την ενεργεια με μεγαλύτερο κίνδυνο να σπασει..

Σιγουρα και η γωνια που χτυπας το πιατο παιζει ρόλο..

Αμα χτυπας το πιατίνι με μεγαλη κλιση σε σχεση με αυτην του πιατινιου σίγουρα κάποια στιγμη θα ραγίσει.Κατα την γνωμη μου αυτοι ειναι οι κυριοτεροι λόγοι που οδηγούνε ενα πιατίνι στο να ραγίσει.

Μετα υποθετω η θερμοκρασία και υγρασια που δεχεται το πιατίνι παίζουν ρόλο.

 

Θα ήτανε ιδιαίτερα διαφωτιστικό αν παρεθετες τους 17 παράγοντες που οδηγούν ενα πιατίνι στο να σπασει.

Βασίλης.

Δημοσιευμένο

kατοπιν απαιτησης του φιλου...οι 17 παραγοντες που μπορουν να οδηγησουν σε ενα σπασιμο.

1. Ποιοτητα πιατινιου

2. Μπακετες

3. Γωνια κρουσης

4. Σφιξιμο πιατινιου στη βαση

5. Δυναμη

6. Θερμοκρασια χωρου και μεταβολες θερμοκρασιων{ειδικα σε καλοκαιρινες συναυλιες ανοιχτων χωρων}

7. Υγρασια χωρου

8. Ποιοτητα της βασης  {KEYHOLES}

9. ..Στιγμη.... ;D

10. Ποσο καλα ακουμε τα πιατα μας όταν παιζουμε

11. Διπλα χτυπηματα  στα πιατινια

12. Ηλικια πιατινιου

13. Ποσο καιρο εχει να παιξει το πιατο{σε περιπτωση αποθηκευσης}

14. Πως εχει αποθηκευτει ένα πιατο

15. Πως ειχε γινει η συντηρηση ενός πιατου

16. Συγκεκριμενη παρτιδα – πιατινι

17. Πως το χτυπαγε ο προηγουμενος που το ειχε {σε περιπτωση μεταχειρισμενου}

 

Kαλη συνεχεια.

 

 

 

Δημοσιευμένο

Ωραία και διαφωτιστικά ολα αυτά, αλλα εγώ θα σας τη σπάσω με μια ακόμη ερώτηση του αρχάριου. ;D

Υπάρχει κανόνας που να αφορά στη σειρά που παίζουμε ένα πιάτο όταν πρέπει να χτυπήσουμε 2 η και 3 συνεχόμενες φορές? Δλδ σε συνεχόμενα χτυπήματα υπάρχει σειρά πχ πρώτα τα μικρά και μετά τα μεγαλύτερα, η πρώτα τα bright και μετά τα dark?  ::)

Δημοσιευμένο

Μαυρε σκορπιε δεν υπαρχει σειρα υπαρχει Μουσικο αυτι το οποιο πρεπει να εξασκησεις σταδιακα

με Mελετη,ακουγοντας πολυ μουσικη, βλεποντας &ακουγοντας πολλους ντραμερ (δεν ειναι αναγκαιο να τρεχεις σε live αλλα δυστυχως εκει θα ακουσεις τους ηχους στην φυσικη τους διασταση (καταλαβαινεις τι θελω να πω ) ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ME TA ΔIKA ΣOY LIVE θα αποκτησεις την πολυτιμη εμπειρια ποιο να κτυπας και σε ποιο σημειο του μετρου καθως και σε τι ειδους μουσικη .

Αυτα και χρονια πολλα.

Δημοσιευμένο

Χρόνια Πολλά Περικλή... Σεβαστά αυτά που μου λες, αλλά δεν υπάρχει κάτι σαν κανόνας που να λέει ότι οταν πχ το fill φτάνει στο αποκορύφωμα και η κιθάρα ουρλιάζει, το crash πρέπει να παίξει βαρύ (σαν dark πχ) για να δωθεί αντίθεση με τις ψηλές νότες της κιθάρας, ή bright και αυτό για να της δώσει περισσότερη έμφαση? Δε ξέρω αν καταλαβαίνουν και οι άλλοι φίλοι το ύφος της ερώτησής μου...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...