Gdan7 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Δηλαδη μου λες να βγαλω μονο το λουστρο και επειτα να παρω σπρευ και να τη βαψω? Απλα πως θα καταλαβω οτι εχει φυγει το λουστρο.Ευχαριστώ πολύ.
marathon Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Δηλαδη μου λες να βγαλω μονο το λουστρο και επειτα να παρω σπρευ και να τη βαψω? Απλα πως θα καταλαβω οτι εχει φυγει το λουστρο.Ευχαριστώ πολύ. Επειδή...και από άλλα posts, φαίνεται ότι δεν έχετε καταλάβει γιατί κάνουμε το κάθε στάδιο (και προφανώς που είναι οι ιδιαιτερότητες και οι κίνδυνοι)...πρίν αρχίσετε να χαλάτε τις κιθάρες σας...μήπως, λέω μήπως να διαβάζατε πριν κανα 2 πράγματα? Το να πάρεις σπρέυ και να τη βάψεις δεν σου δίνει καμμία εγγύηση για το τι θα καταφέρεις στο τέλος... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Gdan7 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 Για αυτο το λογο ζηταω και εγω απο εσας τους πιο εμπειρους να μου εξηγησετε τον τροπο. Αν ηξερα τον τροπο προφανως δεν θα ειχα ρωτησει. Τωρα, αν δεν το κανω στην πραξη δεν θα μαθω ποτε μου :)
marathon Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 Για αυτο το λογο ζηταω και εγω απο εσας τους πιο εμπειρους να μου εξηγησετε τον τροπο. Αν ηξερα τον τροπο προφανως δεν θα ειχα ρωτησει. Τωρα, αν δεν το κανω στην πραξη δεν θα μαθω ποτε μου :) όσο και να σου εξηγήσουμε...τη ζημιά θα την κάνεις. Έτσι μάθαμε όλοι...Προσπάθησε απλά να την κάνεις σε κιθάρες που δεν έχουν μεγάλη αξία. Επίσης πρέπει να ξέρεις ότι πολύ δύσκολα θα πιάσεις το αποτέλεσμα που βλέπεις κρεμασμένο στα ράφια, γιατί θα σου λείπουν (πάντα) τα ειδικά εργαλεία που έχουν οι επαγγελματίες...Εάν επιμένεις μετά από αυτά, ρώτα και σου απαντάω. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Gdan7 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 Η κιθαρα που σκοπευω να βαψω ειναι μια κορτ η οποια ηταν η πρωτη μου κιθαρα αξιας 170 ευρω. Ειμαι αποφασισμενος να προχωρησω λοιπον και θα προσπαθησω να κανω οτι μπορω για να βγει ενα ικανοποιητικο αποτελεσμα.
marathon Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 Η κιθαρα που σκοπευω να βαψω ειναι μια κορτ η οποια ηταν η πρωτη μου κιθαρα αξιας 170 ευρω. Ειμαι αποφασισμενος να προχωρησω λοιπον και θα προσπαθησω να κανω οτι μπορω για να βγει ενα ικανοποιητικο αποτελεσμα. ΟΚ...δεν χρειάζεται να βγάλεις το χρώμα εάν απλά θέλεις ένα άλλο solid χρώμα. Πάρε 1-2-3 γυαλόχαρτα 300-600 και τρίψε απαλά για να βγάλεις τη γυαλάδα. Όταν θαμπώσει και δεν γυαλίζει έχεις βγάλει το λούστρο. Πάρε μετά 1 σπρέυ μπογιάς από το link της Sonax που σου έδωσα στις προηγούμενες σελίδες. Βρές ένα χώρο κλειστό (για να μην έχεις σκόνες) αλλά και να αερίζεται (για να μην πεθάνεις) και όταν είσαι έτοιμος, ξαναέλα για το επόμενο στάδιο, που είναι πώς βάφεις και πώς γυαλίζεις. Μικρή συμβουλή...τα υλικά θα σου πάνε περίπου στα 60-70 ευρώ (εάν δεν κάνεις κανένα λάθος και χρειαστεί να ξανατρίψεις-ξαναβάψεις). Ένας μάστορας θα σου πάρει 150-180 ευρώ και θα φταίει εκείνος για ότι γίνει... ;) :D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Gdan7 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 ΟΚ...δεν χρειάζεται να βγάλεις το χρώμα εάν απλά θέλεις ένα άλλο solid χρώμα. Πάρε 1-2-3 γυαλόχαρτα 300-600 και τρίψε απαλά για να βγάλεις τη γυαλάδα. Όταν θαμπώσει και δεν γυαλίζει έχεις βγάλει το λούστρο. Πάρε μετά 1 σπρέυ μπογιάς από το link της Sonax που σου έδωσα στις προηγούμενες σελίδες. Βρές ένα χώρο κλειστό (για να μην έχεις σκόνες) αλλά και να αερίζεται (για να μην πεθάνεις) και όταν είσαι έτοιμος, ξαναέλα για το επόμενο στάδιο, που είναι πώς βάφεις και πώς γυαλίζεις. Μικρή συμβουλή...τα υλικά θα σου πάνε περίπου στα 60-70 ευρώ (εάν δεν κάνεις κανένα λάθος και χρειαστεί να ξανατρίψεις-ξαναβάψεις). Ένας μάστορας θα σου πάρει 150-180 ευρώ και θα φταίει εκείνος για ότι γίνει... ;) :D Ευχαριστω πολύ marathon για τις οδηγίες. Μόλις κάνω τα παραπάνω θα σε ειδοποιήσω. ;D
Gdan7 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2011 OP Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2011 λοιπον marathon εχω παρει τα γυαλοχαρτα αλλα στα καταστηματα που εχω ψαξει δεν εχω βρει το συγκεκριμενο σπρευ....... μπορω να παρω καποιο αλλο? θα κανει την ιδια δουλεια ενα κοινο σπρευ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση