koraxprs Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2011 Καλημέρα σε όλους. Επειδή τις τελευταίες μέρες κουβεντιάζουμε πολύ για λάμπες, και δη για προενισχύτριες, είπα να ρωτήσω κι εγώ τους πιο ειδήμονες για ένα θέμα που με ψήνει κανα χρόνο τώρα. Στο ψητό λοιπόν, ο ενισχυτής μου είναι ο Mesa Lonestar Special (2x12) και είμαι πολύ ευχαριστημένος γενικά. Επειδή όμως ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο ;D και μια βελτίωση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, θα ήθελα κάποια στιγμή να προχωρήσω σε αλλαγή λυχνιών, τόσο τελικών που έρχεται η ώρα τους, όσο και προενίσχυσης για αναβάθμιση, δεδομένου ότι είναι γνωστό (και στο τεστ του ο bloody το είπε) ότι οι Mesa 12AX7 δεν είναι κάτι ιδιαίτερο... Έχω σταμπάρει αυτό εδώ το κιτ: http://www.watfordvalves.com/product_detail.asp?id=2285 Για να προλάβω τα πρώτα σχόλια, γνωρίζω ότι είναι λίγο υπερτιμημένα τα προϊόντα του μαγαζιού, καθώς και ολίγον φούμαρα οι διάφορες φανφάρες περί σούπερ διαλογής κλπ. Παρ'όλ'αυτά, ε προενισχυτικές είναι, μια φορα θα αγοραστούν (και θα μου μείνουν και οι μανίσιες back-up) αν είναι για κάτι special ας τα σκάσουμε και λίγο παραπάνω μια φορά. (Αυτό που ζητάω από τον ενισχυτή μου είναι να γίνει λίγο πιο ισορροπημένος, smooth και controllable, γιατί είναι κάπως τραχύς και "ασυμαζευτος" :P ) Τελικές μάλλον λέω για JJ matched quad (EL84 φοράει) Αυτό που θέτω περισσότερο για συζήτηση είναι οι preamp πάντως. Περιμένω τα σχόλιά σας! Καλό Πάσχα να έχουμε ΥΓ. Ξέρω και για τα μεγάφωνα, κι αυτά θα αλλάξουν κάποια στιγμή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση