Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Το ακούω για πολλοστή φορά....Και έχω μια απορία....Που τη βρίσκεις την όρεξη να γεμίζεις με τόσα όμορφα θέματα??! ;D Καλή Ανάσταση! ;D

Δημοσιευμένο

Πολύ ωραίο! Είναι βέβαια κάπως ambient για ανάσταση.... με ένα τζιν τονικ δίπλα σε παραλία κατακαλόκαιρο θα πήγαινε έξοχα! Σίγουρα σκεφτόσουν αρνάκια σουβλιστά στο λονδίνο όταν το έγραψες? ;D

Δημοσιευμένο

Ωραίο tune!!Πάντως ο τίτλος του thread είναι ένα κομματάκι για την ανάσταση και το πρώτο comment το κάνει ο Reborn χεχεχε.... ;D

Δημοσιευμένο

Ωραίο tune!!Πάντως ο τίτλος του thread είναι ένα κομματάκι για την ανάσταση και το πρώτο comment το κάνει ο Reborn χεχεχε.... ;D

χαχαχαχαχ,τώρα το παρατήρησα! ;D ;D

Δημοσιευμένο

Πολύ όμορφο ,κάτι σε Τζον Μπάρι ,λίγο πλαστικούρα η ντραμς μόνο ,αλλά υποθέτω πως έτσι σου αρέσει .

Τελικά μήπως πρέπεινα αυτοπροταθείς σε κινηματογραφικές παραγωγές? :D

No one wants an alien

Δημοσιευμένο

αρκετα ενδιαφερον....να σκεφτεις οτι αρεσε πολυ στη γυναικα μου...!!!

ε,παντοτε ειχα...επιτυχια στο ωραιο φιλο... ;D...διατι να το κρυψωμεν αλλωστε? ;D ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

• Moderator
Δημοσιευμένο

Το έχει πιάσει το νόημα με τις γυναίκες λέμε! Αν αρέσει στο ασθενές φίλο έγινε επιτυχία , νόμος!

[Off topic] Στο καινούριο track που ετοιμάζω, διάβασα τους στίχους στη φιλενάδα μου. Η απάντηση: «Πάλι αντρικές βλακείες έγραψες στους στίχους!» . Άρδην άλλαξα τους στίχους και το έκανα love song ;). [/Off topic].

Να σου ξαναπώ την άποψή μου; Θα στην πω: ΜΑΜΑΣ!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...