MikeBravos Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2011 Εγώ θα χρησιμοποιήσω την κάρτα σε Mac. Απο προσωπική εμπειρία φίλου μου, η Lexicon είναι πάρα πολύ καλή, ή αυτή ή τη Motu. Μία απο τις δύο πιστεύω. Όσο για ηχογράφηση κιθάρας πιστεύω και ένα outboard preamp χρειάζεται. Γενικά, η Μ-Audio έχει πολύ καλές κριτικές εδώ στο noiz. Βέβαια, δεν ξέρω. PRS,Suhr,D'Angelico,D'Aquisto,Sadowsky,G&L,Gibson,Steinberger,Fender,etc
doken Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2011 και η lexicon ionix φαινεται παρα πολυπ καλη απο τα χαραχτηριστικα της, εχει μαλιστα gain 55db τη στιγμη που οι αλλες αν δεν κανω λαθος φτανουν μεχρι 20, μενει βεβαια να μας επιβεβαιοσουν οσοι εχει τυχει να την χρησιμοποιησουν
WilliamSats Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2011 και η lexicon ionix φαινεται παρα πολυπ καλη απο τα χαραχτηριστικα της, εχει μαλιστα gain 55db τη στιγμη που οι αλλες αν δεν κανω λαθος φτανουν μεχρι 20, μενει βεβαια να μας επιβεβαιοσουν οσοι εχει τυχει να την χρησιμοποιησουν Ποια είναι η χρησιμότητα των 55db σε προενίσχυση κάρτας ήχου? Τα 20db δεν φτάνουν? Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση