deusx Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2011 Σίγουρα ισχύει το περι ορέξεως κ συμφωνώ. Αλλά μην χαώνετε παιδιά την συζήτηση. Το κονσεπτ μου είναι αν ενα τετοιο rack είναι όντως value for money σε σχέση με πετάλια? πχ το timefactor σε 5-10 χρονια θα εχει τα μισα λεφτα used, θα εχουν βγει καλύτερα converters κ θα έχει ξεχαστεί παντελώς. Θα εξακολουθεί όμως να βγάζει τον ήχο που βγάζει κ ας μην το θυμάται κανείς. Επίσης μην ξεχνάτε το πόσο παραμετροποιήσιμο είναι ένα ρακ σε σχέση με ένα stompbox.
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2011 Το κονσεπτ μου είναι αν ενα τετοιο rack είναι όντως value for money σε σχέση με πετάλια? εξαρταται απο τα γουστα σου σου λεω...προσωπικα δεν θα επαιρνα ρακ που να μου το...χαριζανε (μονο και μονο το κουβαλλημα και οι συνδεσεις μου δημιουργουν εφιαλτες... ;D) ουτε θεμα value for money τιθεται μια και συγκρινεις κατι ΕΝΤΕΛΩΣ απαξιωμενο με κατι που ΘΑ απαξιωθει καποτε... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
sgian Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2011 Αν σου δίναν και δυο roadie να στο κουβαλάνε και να στο συνδεουνε? ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση