jks4050 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2011 εντελώς γελία αυτα με το μπομπ σφουγγαράκι ;D
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2011 χαλαρα θα παρω ενα σετακι για τα ανιψια μου ;D www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
jks4050 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2011 χαλαρα θα παρω ενα σετακι για τα ανιψια μου ;D και εγω το ειπα στην μικρη μου αδελφη και μου ειπε σαν την δικια σου θελω :P
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2011 Ποιος είναι "καλός, αλλά...", ο Erskine ή το cocktail kit; Γιατί και οι (τα) δύο είναι κλασικότατα και δεν υπάρχει 'αλλά'. ;) +100000 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
mikeguitar Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2011 Ποιος είναι "καλός, αλλά...", ο Erskine ή το cocktail kit; Γιατί και οι (τα) δύο είναι κλασικότατα και δεν υπάρχει 'αλλά'. ;) Με το cocktail kit δεν βγάζεις συναυλία πάντως έχεις δίκιο άμα ο άνθρωπος ξέρει μουσική και κονσέρβα να του δώσεις κάτι θα σου παίξει.(φιλικά πάντα έ?)
RayDTutto Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2011 When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
str.drummer Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2011 Τελικά και με σφουγγαράκη βγάζεις συναυλία... ;D Τι σου είναι το youtube ε.... καλά λένε ότι βρίσκεις τα ΠΑΝΤΑ! ;D Music is what feelings sound like...
mikeguitar Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2011 ορίστε και σε δίκαση έκδοση να τα σπάνε!
manosx Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2011 :o Μάγκα μου, προτιμώ τον Benny με το σετάκι του... Σφουγγαράκη, παρά αρκετούς Drummers που ξέρω ;D - Ναι Μποοομπ [Σάλια που τρέχουν] είναι φοβερόοος! -Ναι, φοβερός Πάτρικ! -Ναι, φοβερός Μπομπ! -Φοβερός, είναι φοβερός! -Ναιιιιι φοβεροοοοοοςςς! ;D ;D ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση