HDHO Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2011 Ξέρει κανείς ποιες είναι οι επιλογές όσον αφορά προβάδικα στη Θεσσαλονίκη (κέντρο ή περιφέρεια) που να έχουν πιάνο; Δε χρειάζεται να είναι με ουρά, αλλά να μην είναι ηλεκτρικό ή πλήχτρα. Έκανα αναζήτηση στα ήδη υπάρχοντα threads αλλά ενώ υπάρχει εκτεταμένη αναφορά για Αθηναϊκά στέκια, η Θεσσαλονίκη δεν παίζει πολύ. Όποιος γνωρίζει ας τοποθετηθεί!
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2011 X - MUSIC STUDIO Μακεδονίας 17 (Δελφων) 2310 810440 A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
HDHO Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2011 Φκαριστώ παίδες, δυστυχώς αυτά τα δυο τα ήξερα ήδη και έλεγα μήηηπως υπάρχει κάτι που μου ξεφεύγει αλλά όπως φαίνεται όχι.
Archelaos Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2011 O BERNARD εγνατια με ιασωνιδου εχει κανει κατω προβαδικο και μου ειχε πει οτι θα εχει και πιανο με ουρα απ'οτι θυμαμαι!περνα και ρωτα καλου κακου. So be Playful!
HDHO Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2011 Σήμερα ήμουν εκεί φίλε και έχει ένα Thomann digital piano όλο κι όλο. Μάλλον άλλαξε σχέδια στο μεταξύ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση