happydreamer Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2011 Καινούριο κομμάτι..Περιμένω σχόλια και απόψεις. Enjoy! until_the_end.mp3
gvour Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2011 Φιλτατε happydreamer αν και δεν ειναι το ειδος που ακουω,τα κομματια σου (και τουτο και προηγουμενα)μου ακουγονται παντα ομορφα. Ισως λιγο πιο πανω η φωνη(μπορει ομως να την ηθελες σκοπιμα ετσι).Και καποιες ασταθειες παλι στα φωνητικα που ισως υπαρχουν μαλλον πταισματα τα λες.Μ'αρεσει.
happydreamer Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 Φίλε gvour τη φωνή μου ακόμα την ανακαλύπτω και πειραματίζομαι πάνω της,οπότε έχει πολλές αστάθειες. Σ'ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. Υ.Γ.:Συγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλά δεν έχω σύνδεση στο σπίτι και ήμουν πολύ απασχολημένος να σαβουριάζω κρεατικά τις άγιες τούτες μέρες.. ;D
gkou Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 Όμορφο! Και είναι κάτι καινούριο που επέλεξες να κινηθείς σε πιο γρήγορους ρυθμούς! :D Μπράβο για το μεράκι και το ταλέντο σου! https://myspace.com/gkou
happydreamer Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2011 Σ' ευχαριστώ Γιωργία μου. Είναι πως θα μου τη βαρέσει κάθε φορά. ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση