Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Χαίρετε, έκανα μιά νέα σελίδα στό myspace θά ήθελα πληροφορίες γιά κάποια πράγματα.

Τό bulentines υποθέτω ότι είναι ό ανάλογος τοίχος ανακοινώσεων όπως στό facebook.

Έκανα 105  φίλους αλλά ζητάει καί άλλους δέν μπορώ νά βάλω ανακοινώσεις.Ξέρετε πότε καί μέ πόσα άτομα λειτουργεί τό  bulentines;

Καί άν ξέρετε επίσης πώς βάζω backgound-wallpaper στήν σελίδα μου;

Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή

Δημοσιευμένο

Χαίρετε, έκανα μιά νέα σελίδα στό myspace θά ήθελα πληροφορίες γιά κάποια πράγματα.

Τό bulentines υποθέτω ότι είναι ό ανάλογος τοίχος ανακοινώσεων όπως στό facebook.

Έκανα 105  φίλους αλλά ζητάει καί άλλους δέν μπορώ νά βάλω ανακοινώσεις.Ξέρετε πότε καί μέ πόσα άτομα λειτουργεί τό  bulentines;

Καί άν ξέρετε επίσης πώς βάζω backgound-wallpaper στήν σελίδα μου;

go to MY STUFF, μετα δεξιά στο edit profile, SETTINGS και κανε κλικ στο DESIGN MY PROFILE

εχει 162 themes για να βαλεις ως  background-wallpaper.. για το Bulletins, σορυ δεν γνωριζω, δεν το δουλευω...ελπιζω να βοηθησα λιγακι

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιευμένο

Τα bulletins ήταν ο αρχαίος τρόπος που είχε το Myspace για τη περίπτωση που θες να στείλεις ένα γενικό μήνυμα σε όλους τους φίλους/φαν σου.

Ο "τοίχος" σε στυλ Facebook όπου στη Home σελίδα εμφανίζονται πληροφορίες για το τι κάνουν οι φίλοι σου δεν υπήρχε πριν λίγα χρόνια..

Κάποτε κάποιοι κράζαν το Facebook ότι ήταν κουτσομπολίστικο και κατινίστικο γιατί σχεδόν ότι κάνεις,το πετάει και στις οθόνες των άλλων και από όταν βάλαν τοίχο στο Myspace οι περισσότεροι το εγκατέλειψαν.

Και εγώ το παράτησα πριν από 2 χρόνια. Μπήκα πρόσφατα μετά από 2 χρόνια στο λογαριασμό μου και συμπέρανα πως από τους 600 φίλους μου μόνο οι 10 συνεχίζουν να το χρησιμοποιούν..

Το Myspace είναι "so last year" κατά την άποψη μου.

1000 φορές καλύτερο το ReverbNation.  ;)

http://www.reverbnation.com/

Μουσική μουσική μουσική

Δημοσιευμένο

Γενικά γιά προώθηση καί δυκτίωση καί τά δύο είναι άχρηστα από ότι κατάλαβα.Είναι μόνο γιά νά έχεις επαφή μέ τούς κολητούς σου.Ειδικά τό facebook πού σέ αποκλείει γιά 4 μέρες καί παραπάνω.

Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή

Δημοσιευμένο

Γενικά γιά προώθηση καί δυκτίωση καί τά δύο είναι άχρηστα από ότι κατάλαβα.Είναι μόνο γιά νά έχεις επαφή μέ τούς κολητούς σου.Ειδικά τό facebook πού σέ αποκλείει γιά 4 μέρες καί παραπάνω.

Εξαρτάται το που είσαι..

Αν είσαι ήδη γνωστός σε κάποιο κόσμο,το Facebook μπορεί να αποδειχθεί καλό μέσο για να διαφημίσεις ένα live σου..

Ξέρω ολόκληρα lives τα οποία στήθηκαν μόνο δημιουργώντας ένα "event page" στο Facebook,και γέμισαν κόσμο,και μπορείς να γλιτώσεις τα όποια έξοδα για τύπωμα αφισών με αυτό το τρόπο..

Αλλά άμα είσαι νέος καλλιτέχνης και θέλεις απλά η μουσική σου να φτάσει στα αυτιά αυτών που ίσως ενδιαφέρονται να την ακούσουν και είναι υποψήφιοι fans,δε θα σε βοηθήσει και τόσο...

Καλό για προώθηση είναι το Twitter.

Εκεί γίνεται χαμός..

Μουσική μουσική μουσική

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...