MikeBravos Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2011 1ον. Σας αρέσει το πάντρεμα κιθάρας με την House μουσική? 2ον. Το συγκεκριμένο κομμάτι σας βγάζει "κάτι"? 3ον. Η κιθάρα που ακούγεται στα συγκεκριμένα λεπτά είναι δύσκολο να παιχτεί? Τι επίπεδο πρέπει να έχει κάποιος ώστε να παίξει κάτι τέτοιο χωρίς λαθάκια? 4ον. Γράψτε οτιδήποτε επιθυμείτε ;) 1. Είμαι ανοιχτός σε οτιδήποτε πάντρεμα. 2. Όχι, μου θυμίζει γενικό House κομμάτι. Τίποτα σπουδαίο. 3. Όχι κάτι δύσκολο. 4. Orgasmatron! PRS,Suhr,D'Angelico,D'Aquisto,Sadowsky,G&L,Gibson,Steinberger,Fender,etc
kostas80 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2011 ναι ναι ναιιιι :D :D :D :D afto ine ;D ;D ;D www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
al6sjackson! Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Εμενα σαν μελωδια και παιξιμο μου εβγαζε λιγο "κατι" σταν πρωτα δευτερολεπτα με τον καθαρο ηχο.ομως το συγκεκριμενο παιξιμο δεν μου φαινεται αρκετα δεμενο και mellow οπως θεωρω οτι θα επρεπε.κατα τη γνωμη μου θα επρεπε την ιδια μελωδια να την επαιζε ο κιθαριστας με στυλ vai και αρκετη παραμορφωση με γλυκο ηχο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση