bloody_sunday Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Ζεστό-ζεστό από το φούρνο... The Hobbit Start of Production Video from the Set :) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
mpikoz Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Χαμός σε λέω αδερφάκι μου! broke another g-string
audiokostas Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 http://www.imdb.com/title/tt0903624/ Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
chris gti Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Εφτιαξε η ημερα μου... :D :D :D!!!
Sad_Baffoon Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Τι έγινε, αδυνάτησε ο Peter Jackson; Αντε και μετά το Hobbit να βγάλει και καμμιά καφρίλα παλιακιά τυπου Braindead να γουστάρουμε.
chris gti Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Τι έγινε, αδυνάτησε ο Peter Jackson; Αντε και μετά το Hobbit να βγάλει και καμμιά καφρίλα παλιακιά τυπου Braindead να γουστάρουμε. [/quote Σωστος! Σε 3D ομως, να απλωνεις το χερι και να νομιζεις οτι βγαζεις τη .... συκωταρια.. ;D
RayDTutto Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Πωπω ρε παιδιά... Πώς το μπορείτε το 3D; Με κουράζει πάρα πολύ... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Evilnye Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Τι έγινε, αδυνάτησε ο Peter Jackson; Αντε και μετά το Hobbit να βγάλει και καμμιά καφρίλα παλιακιά τυπου Braindead να γουστάρουμε. Και γέρασε... αγνώριστος σχεδόν...! Πωπω ρε παιδιά... Πώς το μπορείτε το 3D; Με κουράζει πάρα πολύ... Δυστυχώς είναι η νέα μόδα. Μ αρέσει εμένα, αλλά δεν μ αρέσουν οι αίθουσες εδώ. Ημίμετρα :P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση