lgbesios Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Θα κάνω κουμάντο να τα φάμε μαζί. διαβάζοντας ''Σημειώσεις Αγγλικής Γραμματικής'' σας έχω ικανούς.... ;D ;D ;D rust never sleeps
audiokostas Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 διαβάζοντας ''Σημειώσεις Αγγλικής Γραμματικής'' σας έχω ικανούς.... ;D ;D ;D Βλέπε παράδειγμα... -What is this ? -This is a lamb steak -Oh no, it's not... -What is it then ? -That was a lamb steak. (Κεφάλαιο: Εισαγωγή στον Αόριστο) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
lgbesios Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Βλέπε παράδειγμα... epikouris-What is this ? ::) audiokostas-This is a lamb steak :) epikouris..slap, slup, miam miam... audiokostas-Oh no, it's not... :o epikouris-What is it then ? ??? audiokostas--That was a lamb steak. >:( (Κεφάλαιο: Εισαγωγή στον Αόριστο) ;D ;D ;D ;D ;D rust never sleeps
pericles Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Audiokosta μονοφαγα !!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ για διαγωνισμο γαλακτομπουρεκου ειμαι μεσα .Οhhh yeahhhh.
epikouris Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2011 Περισσότερο εύχρηστος για εκτυπώσεις μιας και είναι σε WORD και με μερικά typos διορθωμένα. ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ_ΠΑΝΩ_ΣΤΗΝ_ΑΓΓΛΙΚΗ_ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ.zip I was baptized in Muddy Waters
niktkd93 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2011 τι να πεις τωρα? ευχαριστω?συγχαρητηρια?μπραβο?αξιος? πολυ φτωχα ολα... μακαρι ολοι να σκεφτονταν ετσι στις μερες μας "οποιος εχει και μπορει προσφερει" ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !
SteveB Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 Φοβερό! Είναι πάρα πολύ καλό για όλους!!! Σαν καθηγητής αγγλικών βγάζω το καπέλο! Guitarist in training
foxxx Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2012 Πολυ καλο το κατεβασα ευχαριστω.
skinlikesand Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2012 Μόλις το κατέβασα κι εγώ, θα με βοηθήσει στο φρεσκάρισμα που θέλω να κάνω στα Αγγλικά μου αυτές τις μέρες. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση