Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 25
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Αφού θα δώσεις 'λίγα' χρήματα, καλύτερα εξερεύνησε πρώτα την αγορά μεταχειρισμένων, προσφέρονται καλές ευκαιρίες σε αυτήν την κατηγορία τιμών. Ακόμη και αν δεν αγοράσεις, θα έχεις σίγουρα μια καλύτερη εικόνα για το τι περίπου θέλεις από την πρώτη σου ακουστική κιθάρα.

Δημοσιευμένο

εγω εκανα την βλακεία κ πηγα πήρα μια ibanez aeg10..... απο thomann

τι action ειναι αυτο..... δεν μπορω να παιξω με τπτ..... οποτε 1000 φορες να δοκιμασεις πριν παρεις .....

και εγω μονο ηλεκτρικη παίζω κ είπα να παρω κ μια ακουστικη να δοκιμασω τι γινεται......

Και γιατι δεν την σεταρεις να δεις φως?Ντρεπεσαι? ;D

Πολυ δυσκολο κατω απο τα 500 ευρω να σου ερθει σωστα σεταρισμενη μια ακουστικη κιθαρα.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

Η ακουστική κιθάρα είναι ίσως το μεγαλύτερο δώρο που έκανα ποτέ στον εαυτό μου.Είναι απόλυτα ειλικρινές όργανο,με την έννοια πως "ό,τι παίζεις ακούς".Τα οφέλη της στο ηλεκτρικό παίξιμο είναι πραγματικά άπειρα κι έχουν υπάρξει χρονικές περίοδοι όπου αφήνω την ηλεκτρική στην άκρη για μήνες και ασχολούμαι μόνο με την ακουστική ;D

Btw εγώ έχω μία πάμφθηνη αλλά αξιοπρεπέστατη στον ήχο της .

http://www.thomann.de/gr/fender_cd60_ce_bk.htm

it's all about balance...

Δημοσιευμένο

Η ακουστική κιθάρα είναι ίσως το μεγαλύτερο δώρο που έκανα ποτέ στον εαυτό μου.Είναι απόλυτα ειλικρινές όργανο,με την έννοια πως "ό,τι παίζεις ακούς".Τα οφέλη της στο ηλεκτρικό παίξιμο είναι πραγματικά άπειρα κι έχουν υπάρξει χρονικές περίοδοι όπου αφήνω την ηλεκτρική στην άκρη για μήνες και ασχολούμαι μόνο με την ακουστική ;

+1

Μετά από πολύ ψάξιμο, κατέληξα να πάρω μια πάμφθηνη κιθάρα Red hill (~=100 ευρώ) και δεν το μετάνιωσα καθόλου, ήταν η μόνη κιθάρα η οποία καθόταν καλά στο σώμα μου (είμαι και περίεργος πανάθεμά με  ;D). Επειδή δεν σκοπεύω να την χρησιμοποιήσω σε τίποτα live κλπ, παρά μόνο στο σπίτι ήταν ότι χρειαζόμουν. Μάλιστα με έχει εκνευρίσει αφάνταστα το γεγονός ότι δεν ξεκουρδίζει με τίποτα! Ντροπιάζει τις υπόλοιπες κιθάρες που έχω ή πέρασαν από τα χέρια μου.

Εν κατακλείδι, δοκίμασε όσες περισσότερες κιθάρες μπορείς και πάρε αυτήν που θα σου "κάτσει" καλύτερα!

threadender

Δημοσιευμένο

Και γιατι δεν την σεταρεις να δεις φως?Ντρεπεσαι? ;D

Πολυ δυσκολο κατω απο τα 500 ευρω να σου ερθει σωστα σεταρισμενη μια ακουστικη κιθαρα.

ναι αλλα ειναι μαλλον δυσκολο το σεταρισμα μιας ακουστικης ..εννοω οτι ειναι πιο δυσκολο απο μιας ηλεκτρικης...νομιζω εκτος αν μας δωσεις τα φωτα σου για αλλη μια φορα..!

IF THE SHIT FITS    ,  WEAR IT

Δημοσιευμένο

Ισχυει οτι γραφω στον οδηγο,απλα για να χαμηλωσεις το action πρεπει ,αντι να κατεβασεις τα saddles οπως θα εκανες σε μια ηλεκτρικη κιθαρα,να "φας" τον καβαλαρη τριβοντας τον ΣΤΑΔΙΑΚΑ (και τσεκαροντας συνεχεια ποσο εχει χαμηλωσει) πανω σε ενα ΕΠΙΠΕΔΟ γυαλοχαρτο (βαζεις δηλ.το γυαλοχαρτο πανω σε ενα τραπεζι και τριβεις πανω του τον καβαλαρη ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ) 

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

Καταπληκτικές ακουστικές κιθαρες και πάμφθηνες, ειναι οι LAG και οι Art & Lutherie.Lag θα βρεις στο guitar store να τις δοκιμάσεις κι'ολας και τις Art θα τις βρεις Αθήνα  δεν ξερω ακριβως που αλλά με λιγο Google θα το βρεις.Ειναι στο budget σου και ειναι exterme value for money.Οι Art μάλιστα ειναι made in Canada!

Thank God for the rain....

Δημοσιευμένο

Ισχυει οτι γραφω στον οδηγο,απλα για να χαμηλωσεις το action πρεπει ,αντι να κατεβασεις τα saddles οπως θα εκανες σε μια ηλεκτρικη κιθαρα,να "φας" τον καβαλαρη τριβοντας τον ΣΤΑΔΙΑΚΑ (και τσεκαροντας συνεχεια ποσο εχει χαμηλωσει) πανω σε ενα ΕΠΙΠΕΔΟ γυαλοχαρτο (βαζεις δηλ.το γυαλοχαρτο πανω σε ενα τραπεζι και τριβεις πανω του τον καβαλαρη ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ)   

τον εχω φαει οπως λες τον καβαλαρη στην δικη μου-takamine eg440sc  ηλεκτροακουστικη -αλλα φοβαμαι να τον φαω κι αλλο φοβαμαι μην χαμηλωσει πολυ και τριζουν οι χορδες,ασε που κατω απο το καβαλαρη εχει και κατι περιεργα ηλεκτρονικα......! :)

IF THE SHIT FITS    ,  WEAR IT

Δημοσιευμένο

ε λοιπον λεω να δοκιμασω γιατι αλλιως φως δεν βλεπω..... μονο open chords μπρω να παιξω εκει...

μια ερωτηση... αν κανω καμμια πατάτα μετα καβαλάρη ανταλλακτικό βρίσκω;

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...