peramagiorgies Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Παίδες καλησπέρα ρώτησα για service κιθάρας και οι τιμές που μου είπαν κυμάνθηκαν από 25-40 ευρά.Ισχύει ,και κατά πόσο είναι αξιόπιστο? (Το service περιέχει σετάρισματα,γυαλίσματα,σώματα/ταστιέρες και αλλαγή χορδών). thanx in advance dudes..
jks4050 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 καλησπερα φιλε, δεν εχω κανει ποτε, αρα δεν ξερω την αγορα... -περι αλλαγης χορδων, ειναι εγκλημα να δωσεις λ7. -ομοιως και περι καθαρισμου και γυαλισματος. -οσο ομως αφορα το σεταρισμα ζητα απο ενα φιλο σου ή το δασκαλο σου να σου δειξει, εχει βεβαια και ενα καλο οδηγο στα αρθρα του sf.
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 ειναι εγκλημα να δωσεις λ7. Μου άρεσε αυτό , θα το λέω και εγώ! Σήμερα έφαγα σε ένα εστιατόριο που είχε μαγειρ7 πιάτα (όχι της ώρας). Ή μπήκα στο σπίτι της κουμπάρας στα κλ7 (για να μη με δει ο κουμπάρος). ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
kostas80 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 μπήκα στο σπίτι της κουμπάρας στα κλ7 (για να μη με δει ο κουμπάρος). ;D ;D να του αφαιρεθεί το κάρμα αμέσως :P www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
Sottos Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Παίδες καλησπέρα ρώτησα για service κιθάρας και οι τιμές που μου είπαν κυμάνθηκαν από 25-40 ευρά.Ισχύει ,και κατά πόσο είναι αξιόπιστο? (Το service περιέχει σετάρισματα,γυαλίσματα,σώματα/ταστιέρες και αλλαγή χορδών). thanx in advance dudes.. Οι τιμές που αναφέρεις είναι αυτές που συνήθως συναντάς αλλά δε σημαίνει ότι είναι κι απόλυτα φυσιολογικές: αν για παράδειγμα κάποιος ψευτομάστορας απλώς αλλάξει χορδές και χρεώσει 20ευρώ(+τις χορδές, σε τιμή λιανικής για να βγάλει κέρδος) τότε δεν αξίζει τα λ7. Αν όμως με 25-30ευρώ πετύχεις καλό μάστορα που θα σετάρει την κιθάρα στα Δικά σου (με Δ κεφαλαίο) πρότυπα, χωρίς τσαπατσουλιές και σου διορθώσει τυχόντα προβληματάκια(ταστάρισμα, βέργα, σκόνη στα ηλεκτρικά κλπ) τότε αξίζει τα χρήματα. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να γνωρίζεις ο ίδιος τα βασικά του σετάπ όπως αλλαγή χορδών, ρύθμιση action και intonation διότι θα σου χρειαστεί. Για δυσκολότερα προβλήματα και αλλαγές/μόντες υπάρχουν και οι μάστορες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση