jkstigma Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2011 ELECTRO HARMONIX FREEZE SOUND RETAINER το εχει δοκιμασει κανεις? ακουετε ωραιο στα video kai σκεφτομουνα να το χτυπησω inhttps://www.youtube.com/user/jkstigma/videos
frunobulax Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2011 Το έχω καμια 15ρια μέρες... καλό είναι, έχει την πλάκα του!!! εύκολο στη χρήση, κάνει ότι βλέπεις στο βίντεο. Το μόνο θέμα είναι πως χρειάζεται isolated ρεύμα, αν το βάλεις με one spot στην ίδια αλυσίδα με -έστω- ένα άλλο πετάλι, βγάζει ένα πολύ ψηλό θόρυβο (ένα σολ!)
bloody_sunday Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2011 Mια από τις πιο πετυχημένες αγορές μου. Η πιο κατάλληλη θέση του, έτσι όπως την έχω αντιληφθεί μέχρι στιγμής, είναι μετά τα βρωμοπέταλα και πριν το delay και reverb. Xρησιμοποιώντας το latch mode μπορεί κάποιος να δημιουργεί νότες (ή synth-like συγχορδίες) που κρατούν επ'άπειρον, παίζοντας διάφορα ηχητικά τοπία από πάνω αλλάζοντας μαγνήτη ή ενεργοποιώντας κάποιο από τα dirtboxes. Μιλάμε για... χάσιμο που μπορεί να διαρκέσει ώρες. Τip: απίστευτος συνδυασμός για την εισαγωγή του "Shine on you crazy diamond". Με το One Spot δεν βγάζει πάντοτε θόρυβο. Το δικό μου, όταν το κάνει αυτό, ξεπερνάει το πρόβλημα όταν πιάσω το One Spot και το βγάλω και ξαναβάλω στην πρίζα μερικές φορές, αφήνοντας όμως ανέπαφο το βύσμα των 9V πάνω στο πετάλι. Μετά το τρίτο ή τέταρτο βάλε-βγάλε ο υψίσυχνος ενοχλητικός θόρυβος εξαφανίζεται. Το ίδιο συμβαίνει και με τον δικό του μετασχηματιστή. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
koomis Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2011 Δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα με την τροφοδοσία με το One spot. Ούτε θόρυβο,ούτε τίποτα. Πολύ ωραίο παιχνίδι. Μπορείς να φτιάξεις ωραία πράματα. Εγώ έπαιζα σε ακουστική μπάντα και το χρησιμοποιούσα όλη την ώρα. Το μόνο αρνητικό κατ εμέ είναι ότι για να σταματήσει χρειάζεται να το πατήσεις δύο φορές. Και δεν είμαι καθόλου καλός σε αυτό. Αλήθεια, ξέρει κανένας έναν τρόπο για να ρυθμιστεί ώστε να σταματάει με ένα πάτημα? Κάποιο εξωτερικό switch ίσως? Μιλάω φυσικά για την λειτουργία latch. ...
jkstigma Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2011 θα ξαξω μηπως το βρω μεταχειρισμενο και αν δεν... θα παω να το χτυπησω καινουργιο και εγω για αμβιεντ πλατες το θέλω, (μεχρι να αγορασουμε synth για την banda) inhttps://www.youtube.com/user/jkstigma/videos
frunobulax Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2011 Mου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση που σε κάποιους δεν βγάζει θόρυβο.... κι αυτό επειδή το έχω δοκιμάσει με 3 διαφορετικά one spot και ένα power all και έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα! Το τσέκαρα με πολλά, με λίγα πετάλια, με ένα πετάλι... και πάντα τα ίδια! Πάντως κάπου είχα διαβάσει πως όντως δεν μπαίνει σε αλυσίδα τροφοδοσίας..... όπως κι αν έχει, είναι εξαιρετικό παιχνίδι! :) (επίσης, συμφωνώ απόλυτα με την σειρά τοποθέτησής του, όπως προτείνει ο bloody)
koomis Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2011 Αλήθεια, ξέρει κανένας έναν τρόπο για να ρυθμιστεί ώστε να σταματάει με ένα πάτημα? Κάποιο εξωτερικό switch ίσως? Μιλάω φυσικά για την λειτουργία latch. ??????????????????????? Είχα σκοπό να ανοίξω θέμα γι αυτό. Καθώς δεν έχω ιδέα από τέτοια πράματα, αλλά μια και αναφερθηκε εδώ, ζητάω τα φώτα σας! ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση