Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2011 Guru Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2011 ::) Δεν παιζει ρολο ποτε κυκλοφορησε το καθενα διοτι ο τυπος πληκτρων, ο μηχανισμος επαναφορας και το κυκλωμα "πυροδοτησης" δεν κατασκευαζοντουσαν απο την korg ή thn yamaha, αλλα απο την fatar. Προσωπικα εχω 4 απο τα προαναφερθεντα και φυσικα εχω διαβασει για αυτο το θεμα. Δηλαδή το πιό πάνω κλαβιέ είναι της Fatar;
mamonu Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2011 απο οσο ξερω εχει δικιο ο jack2, για τα συγκεκριμενα οργανα η fatar εχει κανει τα keys για παρα πολλα αλλα... συπεριλαβανομενου και του αγαπημενου μου kawai Κ5000. "Don't panic!" - Douglas Adams
trolley Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2011 Δηλαδή το πιό πάνω κλαβιέ είναι της Fatar; Α, δόα τω Θεώ... κ. Χναράκη, βοηθείστε παρακαλώ να λύσουμε τη διαφωνία μας, διότι είπαμε ότι δεν είμαι μουσικός, αλλά εδώ κοντεύω να βγώ και λοβοτομημένος... είχαν όλα αυτά τα όργανα το ΙΔΙΟ κλαβιέ;;;;; ??? ??? ??? ??? ??? Mea Culpa
mamonu Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2011 απο τις σημειωσεις μου περι του θεματος (απο τεχνικο...) DX7,SY77, SY99, EX5, PF10 and Motif7 (and others that have semi-weighted keys). Korg M1, WS, 01/W, Trinity, Prophecy, and Triton except for LE and 88key also use a key that can be interchanged "Don't panic!" - Douglas Adams
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2011 Guru Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2011 απο τις σημειωσεις μου περι του θεματος (απο τεχνικο...) DX7,SY77, SY99, EX5, PF10 and Motif7 (and others that have semi-weighted keys). Korg M1, WS, 01/W, Trinity, Prophecy, and Triton except for LE and 88key also use a key that can be interchanged Πολύ σωστά σου ανέφερε ο "τεχνικός", και σου λέει "can be interchanged", δηλαδή μπορείς να τα κάνεις "τράμπα" διότι προφανώς σου απαντάει ο άνθρωπος βασιζόμενος σε κάποιο σημείο και γιά να είμαι πιό σαφής, σε ότι αφορά τον τρόπο που διαβάζει το κλαβιέ. Με άλλα λόγια την έξοδο που έχει αυτό το κλαβιέ σε σχέση με το matrix της πλακέτας. Γιά να το πω ακόμα πιό μπακάλικα αν θες, την διάταξη των σημάτων πάνω στην έξοδο της πλακέτας του κλαβιέ. Όμως, εάν κατάλαβα καλά, απ'όσο μπορεί να κατάλαβα σωστά, το ερώτημα είναι εάν το πιό πάνω κλαβιέ της φωτογραφίας είναι της Fatar. Σωστά ή λάθος; Γι'αυτό και η ερώτησή μου.
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2011 Guru Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2011 Α, δόα τω Θεώ... κ. Χναράκη, βοηθείστε παρακαλώ να λύσουμε τη διαφωνία μας, διότι είπαμε ότι δεν είμαι μουσικός, αλλά εδώ κοντεύω να βγώ και λοβοτομημένος... είχαν όλα αυτά τα όργανα το ΙΔΙΟ κλαβιέ;;;;; ??? ??? ??? ??? ??? Δεν γνωρίζω. Εγώ έκανα απλά μιά ερώτηση και περιμένω απάντηση.
stavros_d80 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2011 Είναι τόσο παλιά εταιρία η Fatar (1988/1991); Πάντως εμένα στο Korg 01WFD το keybed γράφει πάνω στη πλακέτα Yamaha. 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2011 Guru Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2011 Είναι τόσο παλιά εταιρία η Fatar (1988/1991); Είναι. Πάντως εμένα στο Korg 01WFD το keybed γράφει πάνω στη πλακέτα Yamaha. Αααα...
mamonu Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2011 Το μυστήριο περιπλέκεται ;D παντως η Fatar εχει κατασκευασει keybed για διαφορετικους κατασκευαστες απο το 80! Crumar Performer/Trilogy ARP Quartet and SCI Prelude Siel DK600, DK700, DK80, Crumar Bit99 E-Mu EMAX and EMAX II εχουν keybed απο Fatar ! "Don't panic!" - Douglas Adams
Noizer Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2011 Εγώ παίζω ένα 01 wfd και μέχρι στιγμής είναι το καλύτερο κλαβιέ σε συνθ που έχω συναντήσει. Και ξεκούραστο και μπορείς να ελέγχεις καλά τις δυναμικές. Πάντως αν δε ζύγιζε 200 ::) κιλά θα μας διευκόλυνε περισσότερο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση