Superfunk Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 φυσικα και μπορεις να μην το παραλαβεις...το δεμα επιστρεφεται ή καταστρεφεται (το δικο μου απο οτι ειδα το καταστρεψαν οι αλητες χωρις να με ειδοποιησουν οποτε εχασα ολα τα λεφτα)...γενικα αστο καλυτερα μη μπλεξεις με Fedex/UPS & τους...τραγικους εκτελωνιστες τους...... Η συνταγη ειναι απλη:ειτε Αμερικανικα ταχυδρομεια (USPS) ,ειτε ΤΙΠΟΤΑ. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Celf Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 OK και 'γω αυτό κατάλαβα. Ευχαριστώ πολύ! :) Everybody gets the blues sometime
grorig Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 ... μη μπλεξεις με Fedex/UPS & τους...τραγικους εκτελωνιστες τους...... ... ειτε Αμερικανικα ταχυδρομεια (USPS) ,ειτε ΤΙΠΟΤΑ. +1000 Εμενα UPS & Fedex μου εχουν ταριφα 175 ευρω περιπου
jks4050 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2011 οπως τα λενε τα παιδια ''usps'' και μονο. υπαρχει και η εκδοχη να σου κανει υποτιμολογηση αν το ψαξεις, με το που ειπα ελλαδα απο μονος του ο πωλητης μου το προτεινε, με διαβεβαιωσε κιολας οτι θα μονταρει την θηκη του να φενεται μεταχειρα, εκοψε αποδειξη 20$, μεσα το κουτι, αν το ανοιξουνε να φορολογισουνε με βαση την αποδειξη δηλαδη, και ολο το κουτι μεσα σε αλλο κουτι με ενδειξη gift ??? -αποτελεσμα δεν πληρωσα μια ;D -αν ομως ειτε χαθει το δεμα :'( -δεν εχεις εγγυηση :-\ -και μια φορα θα το πιασουνε τελωνιο, μια η αλλη :-X κοιτα παντως να ρωτησεις με τι στελνει, γιατι μπορει να αναφερει usps στο site και να σου ερθει με fedex, οπως την πατησα και εγω. γνωμη μου, μετα απο αρκετες αγορες δεινω το κατι παραπανω και αγοραζω απο Ην.Βασιλειο ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση