Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Capaldi ακούω κάθε πρωί ρε που ξυρίζομαι και μετά κάνω ασκήσεις Καράτε!!! :o Μέχρι και τον ατάραχο Γεώργιο ανησύχησες ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
pericles Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Γειά σου Perfect stranger from Kashmir going to the Gates of Babylon. Aπλά γ@μ@το. Συμφωνοι αλλα ο Σταυρος σκιζει ,εμπαινε ρε Σταυρο εστω και χωρις μπαντα εισαι ΜΕΓΑΣ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΝΑΕΙ Η ΓΚΛΑΒΑ ΣΟΥ ...ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΜΑΤΙΑΣΩ φιλε και παλι μπραβο .By the way μην ξεχασεις να δεισ και τον '' Γαντζο " Με τους Deep Purpleeeeeeeeeeeeee. Που ελεγε και ενας παλιος ΜΙΚΡΟΦΟΝΙΑΣ .αντε παιδες να δουμε και αυτο και φιναλε .
gvour Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Oλα κι ολα.ΟΤζιμης ο Καπαλντης ηταν φωναρα(ενταξει για καρατε για ξυρισμα ομως τι να ειπω τωρα?).Προτιμω Joss Stone(and the minds in the blender).Ειμαι off και το ξερω.Sorry Σταυρε.
freerock1974 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Capaldi ακούω κάθε πρωί ρε που ξυρίζομαι και μετά κάνω ασκήσεις Καράτε!!! :o Για το καρατε σε πιστευω γιατι εισαι κορμαρα αλλα...ποτε ξυριζεσαι ρε ψευτη? ;D Καθε Πασχα? Εδω τρομαξαμε να σε βαλουμε να ψαλιδισεις το μουσι... :-* ΟΤζιμης ο Καπαλντης ;D ;D ;D @Περικλη σ ευχαριστω πολυ αδερφε για την εκτιμηση!Να σαι καλα τρελοροκα! Οσο για την μπαντα...τα χουμε πει... ;) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
Vasmar Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Αποτελείς είδωλο ενός 17χρονου σαν κι εμένα όσον αφορά το hard rock.. Speechless... it's all about balance...
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Εγώ 36 είμαι, μην μασάς είδωλο τον έχω! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
freerock1974 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Αποτελείς είδωλο ενός 17χρονου σαν κι εμένα όσον αφορά το hard rock.. Αν εισαι 17 χρονων και ακους τετοιο hard rock,μαλλον εσυ εισαι ειδωλο για μενα... ;) Keep on rockin και μετα τα 60... Εγώ 36 είμαι, μην μασάς είδωλο τον έχω! Τοτε θελω να μου βρεις ενα dewomaniser(πεταλι Μπεχρινγκερ) να ησυχασω ο εριφης... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Τοτε θελω να μου βρεις ενα dewomaniser(πεταλι Μπεχρινγκερ) να ησυχασω ο εριφης... ;D Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σου βρω σε .pdf το manual του προενισχυτή της photo της “paidikis xaras”. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
freerock1974 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σου βρω σε .pdf το manual του προενισχυτή της photo της “paidikis xaras”. αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα! Θα με πεθανεις ρε... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Nα υποθεσω οτι το συγκεκριμενο μηχανημα δεν καλυπτεται απο εγγυηση ε? GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
Loki Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Αψογος όπως πάντα! Μου έφτιαξες τη μπύρα! ;D Χίλια Μπράβο! Θέλουμε και αλλα! Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση