Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Χαιρετώ και χριστός ανέστη.

Θέλω να κάνω μια ερώτηση (πάλι...). Τα millenium drums της θόμαν τα έχει δοκιμάσει κανένας; Βασικά θέλω να δοκιμάσω diy e-drums και το μόνο που με νοιάζει, είναι βασικά να μην γκρεμιστεί μόνο του καμια μέρα  ;D. Δηλαδή μην αρχίσουν να φεύγουν στρώσεις, χρώματα κλπ. Αν έχει πάρει κανένας ας μου πει παρακαλώ.  :)

Ευχαριστώ

Music is what feelings sound like...

Δημοσιευμένο

Θέλω να κάνω μια ερώτηση (πάλι...). Τα millenium drums της θόμαν τα έχει δοκιμάσει κανένας; Βασικά θέλω να δοκιμάσω diy e-drums και το μόνο που με νοιάζει, είναι βασικά να μην γκρεμιστεί μόνο του καμια μέρα  ;D. Δηλαδή μην αρχίσουν να φεύγουν στρώσεις, χρώματα κλπ. Αν έχει πάρει κανένας ας μου πει παρακαλώ.  :)

Το πρώτο μου σετ ήταν millenium 200, απο Thomann, οι αισθητηρες στο ride μετα απο ηρεμη χρηση 3 μηνων, τα 'φτυσαν, και μου εστειλαν καινουργιο ride αμεσως, στους 6 μηνες εσπασε η αλυσιδα του bass drum pedal, ευτυχως ο δασκαλος μου δανεισε ενα δικό του πεταλι μεχρι που αγορασα το καινουργιο μου σετ. Για τα πρώτα βήματα ενος μαθητη/αρχαριου δεν είναι κακό. Οταν αποφασισεις να προχωρήσεις στα drums και να παρεις κατι καλύτερο, τα millenium τα χαρίζεις, τα πας στο εξοχικό σου η τα πετάς. Καλό αρνι + πατατες!

Δημοσιευμένο

Ευχαριστώ για την απάντηση.. εννοώ όμως ακουστικό σετ για να το κάνω εγώ μετατροπή σε ηλεκτρονικό. Δηλαδή ψάχνω φτηνό ακουστικό το οποίο με ενδιαφέρει να "ζήσει" μόνο κατασκευαστικά.  :)

Π.χ. Το http://www.thomann.de/gr/millenium_mx_jr_drumkit.htm , θα αντέξει 2-3 χρόνια ή θα μου ξεφλουδίσει;  ;D

Δημοσιευμένο

Ναι το ξέρω αλλά οι μικρότερες διαστάσεις βολεύουν και στο triggering  :)

Οκ, τότε τι σε πειράζει αν σε 2-3 χρόνια ξεφλουδίσει? Σε 2-3 χρονάκια, έεεεχει ο Θεός (των drummers)!

Δημοσιευμένο

Σωστά τα λές. Αυτό λέω και γω.. Θα πάει 2-3 χρόνια; Μην μου μείνουν στον τόπο στο δίμηνο  ;D Έχω και υγρασία εδώ πέρα..

Μάλλον θα τα πάρω και θα γράψω αναλυτικό review  ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...