RayDTutto Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Είναι ένας ενισχυτής by SD στον οποίο μπορούσες να αλλάξεις modules προενίσχυσης. Θυμάμαι τον ζαχάρωνα όταν δεν διέθετα ούτε το 1/100 των χρημάτων που ήθελε. Τον θυμάται / τον είχε παίξει κανείς; http://www.diyguitarist.com/GuitarAmps/Convert.htm Τον διαφήμιζε και ο Jeff When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
E7#9 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Τί μου θύμισες!!!! ::) ::) ::) Τον είχα ακούσει το 82-83 στον Ζοζεφ και τότε (18 ετών) μου είχε φανεί απίστευτο το ότι: 1 μπορεί να αλλάξει ο ήχος αλλάζοντας δύο τρια πραγματάκια, τότε νόμιζα ότι όλοι οι ενισχυτές βγάζουν τον ίδιο ήχο!! ;D 2 να αλλάξει τόσο γρήγορα. τί γρήγορα δηλαδή!!! έπρεπε να κλείσεις τον ενισχυτή, να βγάλεις το ένα module χωρίς να καείς, να βάλεις το άλλο και να ξανανάψεις τον ενισχυτή. Ε ναι μή γελάτε εσείς οι νέοι, για εκείνη την εποχή η διαδικασία αυτή ήταν σχεδόν σαν preset ;D ;D
RayDTutto Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Τί μου θύμισες!!!! ::) ::) ::) Τον είχα ακούσει το 82-83 στον Ζοζεφ και τότε (18 ετών) μου είχε φανεί απίστευτο το ότι: 1 μπορεί να αλλάξει ο ήχος αλλάζοντας δύο τρια πραγματάκια, τότε νόμιζα ότι όλοι οι ενισχυτές βγάζουν τον ίδιο ήχο!! ;D 2 να αλλάξει τόσο γρήγορα. τί γρήγορα δηλαδή!!! έπρεπε να κλείσεις τον ενισχυτή, να βγάλεις το ένα module χωρίς να καείς, να βάλεις το άλλο και να ξανανάψεις τον ενισχυτή. Ε ναι μή γελάτε εσείς οι νέοι, για εκείνη την εποχή η διαδικασία αυτή ήταν σχεδόν σαν preset ;D ;D Χαχα ακριβώς. Ζοζέφ κι εγώ. Έφερνε τότε το cutting edge... ;) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
studio54GR Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Που είδα έναν τέτοιον εδώ στο Βόλο ??? Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
RayDTutto Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2012 OP Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2012 Για να τον ξαναβγάζουν στην επιφάνεια, κάτι ψήνεται ; ; ; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση