anipomonos Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Παιδιά την έχει δοκιμάσει κανείς αυτή την κάρτα ήχου? FOCUSRITE SAFFIRE 6 USB
ozmo Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 ειμαι κατοχος της συγκεκριμενης καρτας εδω και κανα χρονο. ειναι η πρωτη μου καρτα ηχου οποτε δεν μπορω να μπω σε συγκρισεις. Ηχογραφει πολυ καλα και δεν μου εχει παρουσιασει κανενα απολυτως προβλημα ουτε σε θεμα ποιοτητας ηχου ή συμβατοτητας. Εχει ανεβει και η τιμη της τελευταια και δεν καταλαβαινω γιατι. Βεβαια καλυτερα να περιμενεις απαντηση απο καποιον ποιο εμπειρο σε θεματα ηχογραφησης, εγω αρκουμε στα βασικα.
Jazzjoker Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Την έχω επίσης κανένα χρόνο και είμαι απολύτως ευχαριστημένος. Μηδέν προβλήματα και ωραιότατη προενίσχυση. Αν δε σε περιορίζουν οι μόνο 2 είσοδοι για μικρόφωνο, είναι πολύ καλή επιλογή για τα λεφτά της. Ενωμοτάρχης
anipomonos Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 οχι δεν με ενοχλούν οι 2 εισόδοι της, δεν νομίζω να ηχογραφήσω ποτέ ταυτόχρονα παραπάνω από 2 γραμμές. Εγώ πάντως σκέφτομαι να την πάρω και να την χρησιμοποιήσω για lives με pc. και προγράμματα όπως το ableton. (την έχει χρησιμοποιήσει κάνεις με πυκνωτικό μικρόφωνο; έχει καλό αποτέλεσμα;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση