John Papaducci Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 αυτή είναι η "διασκευή" μου στο κομμάτι του govan..ελπίζω να σας αρέσει.. www.yiannispapadopoulos.gr www.facebook.com/YiannisPapadopoulos.Guitar www.youtube.com/user/YiannisPapadopoulos
ignantios Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 απλα εξαιρετικος................ ;) RUN FOREST....RUN!!!!
kostaras75 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 Αψογος οπως σε ολα που εχεις βαλει.....παντα τετοια ;)
John Papaducci Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια... :) www.yiannispapadopoulos.gr www.facebook.com/YiannisPapadopoulos.Guitar www.youtube.com/user/YiannisPapadopoulos
Vasmar Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 Πραγματικά μπράβο!!.Έχεις τον απόλυτο έλεγχο του οργάνου! :) it's all about balance...
John Goumis Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 Άψογος. Ευχαριστούμε για το κλιπ. :)
peripsy Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 αυτη ειναι η δουλιτσα μου η δικια σου ειναι παρα πολυ καλη θα εκτιμουσα τη γνωμη σας ειμαι ο drummer - ηχοληπτης llusion
hyperpanos Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 Αψογος οπως σε ολα που εχεις βαλει.....παντα τετοια ;) μια από τα ίδια ;) όχι άλλο κάρβουνο!!!
makispoll Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 Yiannis Papadopoulos - Wonderful Slippery Thing Φοβερος ο παιχτης! 8) Φοβερο το cover και το video τα σπαει... Μπραβο σε ολους σας... Μοναδικο πταισμα κατ' εμε ο overdriven ηχος της κιθαρας και κυριως στα riff στα 1:05-2:26. Μπραβο και παλι γιατι το τραγουδι θελει κοτσια 8)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση