BRAIN Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2004 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2004 Ο τύπος είναι άπαικτος. βρήκα cd στο jazz& jazz toy μήνα.
BRAIN Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2004 OP Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2004 Συμφωνώ ότι η Αρβανιτάκη δεν ήταν και η καλίτερη επιλογή αλλά τα εδώ conect αυτό του πλάσαραν εγώ θα γουστάριζα να ακούσω συνεργασία του με Ψαραντώνη πιστεύω ότι θα έπαιρνε άλλη διάσταση ένας τέτοιος "ethnic" πειραματισμός.
Alchemist Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2004 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2004 Εγώ για να πω την αλήθεια, θα μου άρεσε και μια συνεργασία με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου. Μήπως είναι πολύ άκυρο; Yes it is!!!
Maxos Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2004 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2004 ΘΕΟΣ, ΕΙΔΩΛΟ, ΠΡΟΤΥΠΟ Feather, είναι αλήθεια ότι ανήκει, στην μερίδα των μουσικών που φτιάχνουν μουσική και για τα λεφτά (δηλαδή για διαφημίσεις και τα λοιπά) αλά όλοι οι μουσικοί του είδους ευτυχώς η δύστυχος το κάνουν αυτό. Φίλε BRAIN, ένα θα σου πω, KOYAANISQATSI Sound Track και το ομώνυμο track, όποιος δεν έχει δει αυτό το αριστούργημα εικόνας ήχου (τον ήχο τον έχει επιμεληθεί ο Philip Glass) να το κάνει. :wink: http://www.myspace.com/mahospaterakis
skatemporas Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2004 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2004 Είχα δει το Powakatsi (δε θυμάμαι αν γράφεται έτσι)... ωραίο ήταν αλλά δε με ενθουσίασε (η αλήθεια είναι ότι δεν το είδα ιδιαίτερα συγκεντρωμένος). Το Baraka μου είχε φανεί πραγματικό αριστούργημα... αλλά το Powakatsi... κάτι ήταν μισό...
S4410 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2004 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2004 Μ'αρέσει ο Glass , κι εγώ τον είχα γνωρίσει απο το Κογιανισκάτσι, πριν πολλά χρόνια.Θεωρείται εμπορικός κι εύκολος για τούς σοβαρούς κριτικούς της σύγχρονης μουσικής,γενικά αυτοι δεν παίρνουν τους μινιμαλιστές στα σοβαρά. Παντως ο μινιμαλισμός εχει μεγάλη απήχηση στην ποπ κουλτούρα. Πήγα στο Ηρώδειο να τον δω,σαν live ειχε ενδιαφέρον ολο το set up, οι πολυ καλοι μουσικοί. Το Τζιβαέρι με την Αρβανιτάκη μ αρεσε λιγώτερο απ όλα, όχι γιατι η Ελευθερία δεν ειναι καλη ερμηνεύτρια , απλώς βρήκα την ενορχήστρωση πολύ τετράγωνη για ένα τέτοιο κομμάτι. Παντως ηταν μια ωραία μουσική βραδιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση