kracken_74 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2011 Καλημέρα συμφορουμητες Είμαι εδω και χρόνια κάτοχος μιας terratec phease 28 κάρτας, και μόλις πριν 1 εβδομάδα αναβάθμισα σε windows 7 τον υπολογιστή μου. Οι drivers της κάρτας είναι σε 2 κομάτια. 1) οι drivers για το λειτουργκικό 2) το control panel της κάρτας. εχω κάνει (για να δω τι παει στραβα) την εγκατάσταση των win7 τουλάχιστον 5 φορές από την αρχή μέχρι να καταλήξω στο οτι: ενώ οι drivers κάνουν κανονικά εγκατάστση o υπολογιστής σβήνει κανονικά όταν εν συνεχεία εγκαθιστώ το control panel τότε, ο υπολογιστής αφού περάσει τη φάση του log off, κολλάει στην φάση του Shut Down. Να προσθέσω εδώ ότι για την εγκατάσταση του control panel το πρόγραμμα εγκαθιστά μαζί και microsoft visual c++ 2005 redistributable. Φαντάζομαι οτί κάπου εκεί ειναι το πρόβλημα του Shut Down, επειδή όμως δεν θέλω να αρχίσω το update, του update, ω update και να μη βρω λύση, αν κάποιος έχει την ίδια κάρτα με το ίδιο πρόβλημα ή τουλάχιστον έχει αντιμετωπίσει παρόμοια κατάσταση θα μου έδινε μεγάλη χαρά αν με βοηθούσε! Ευχαριστώ!
Jazzjoker Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2011 Βρίσκοντας στο site της terratec τους drivers της κάρτας σου, βλέπω ότι υποστηρίζονται μόνο από windows xp και vista. Το σύνηθες είναι ότι οι drivers για vista κάνουν και για windows 7 αλλά δεν είναι και απαραίτητο. Σε κάθε περίπτωση, θα σου πρότεινα να σταματήσεις τις επανεγκαταστάσεις των windows 7 και πριν προβείς σε οποιαδήποτε άλλη κίνηση, να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις όλα τα διαθέσιμα updates του λειτουργικού σου. Αν και μετά από αυτό τα προβλήματα συνεχίζονται, το ξανασυζητάμε. Ενωμοτάρχης
metalmike Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2011 Eπισης ειναι 32μπιτα ή 64μπιτα τα windows 7; Γιατι αν ειναι 64μπιτα κλαφτα χαραλαμπε... http://www.facebook.com/dreambleedofficial
kracken_74 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2011 Eπισης ειναι 32μπιτα ή 64μπιτα τα windows 7; Γιατι αν ειναι 64μπιτα κλαφτα χαραλαμπε... Ασφαλώς και μιλάμε για 32bit! εγκατάσταση έκανα κάθε φορά αφού τελειώναν όλα τα updates των 7. :( δε βλέπω λύσηηηηηηηηηη!!
Jazzjoker Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2011 Εν τοιαύτη περιπτώσει είτε δεν εγκαθιστάς το control panel (αν γίνεται αυτό) είτε το απενεργοποιείς από το startup των windows και χειρίζεσαι την κάρτα μέσα από τις ρυθμίσεις των 7. Στην terratec έχεις στείλει κανένα email; Μπορεί το πρόβλημα να είναι κοινό για windows 7 και να σου δώσουν εκείνοι λύση. Ενωμοτάρχης
ex-infectme247 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2011 Έχω το ίδιο πρόβλημα με κάρτες τις EMU σε winXP. Αν κάνεις shutdown, αρχίζει να κλείνει μετά από 1-2 λεπτά! Δοκίμασε να κλείνεις πρώτα χειροκίνητα το control panel και μετά να κάνεις το shutdown. Σπαστικό βέβαια, αλλά σε εμένα "πιάνει" και κλείνει κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση