Evilnye Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2011 Δε ξέρω αν αρέσουν σε κανέναν άλλο οι The Kills, αλλά μιας και θα κυκλοφορήσουν νέο δίσκο εντός των ημερών και στην επίσημη σελίδα ήδη υπάρχει η δυνατότητα να ακούσεις ένα κομμάτι το DNA από τον καινούριο δίσκο τους, αλλά και να ακούσεις τον ίδιο το δίσκο στο embedded player είπα να τους αναφέρω λίγο. http://www.thekills.tv Το παρακάτω κομμάτι είναι από τον νέο δίσκο τους Οι Kills αποτελούνται από την Alison Mosshart, η οποία είναι και η τραγουδίστρια στους Dead Weather και από τον κιθαρίστα Jamie Hince. Και ένα ωραίο κομμάτι από τις πρώτες δουλειές τους
matawan Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2011 Μπραβο ! Πολυ μου αρεσουν οι Kills και θα μου αρεσαν ακομη περισσοτερο αν αυτος ο λιμοκοντορος ο Hince δεν εμπλεκε με την καμμενη την Kate Moss (ειναι σαφεστατα μουσικο το κριτηριο μου). Υπαρχει μια ιστορια που λεει οτι ο δισκος τους υπεστη πληγμα οταν η Kate πεταξε στην πισινα το λαπτοπ του James στο οποιο υπηρχαν τα κομματια η τελος παντων προσχεδια αυτων... ακομη και οι rock and roll ιστοριες γινονται ολοενα και πιο ξενερωτες... It's a shame stupidity isn't painful.
Evilnye Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2011 Υπαρχει μια ιστορια που λεει οτι ο δισκος τους υπεστη πληγμα οταν η Kate πεταξε στην πισινα το λαπτοπ του James στο οποιο υπηρχαν τα κομματια η τελος παντων προσχεδια αυτων... ακομη και οι rock and roll ιστοριες γινονται ολοενα και πιο ξενερωτες... Τραγικό ;D Πάντως ο δίσκος όπως τον ακούω είναι πολύ ωραίος. Ύφος είχαν εξ αρχής οι kills, βαράνε ωραία και μ' αρέσει πολύ η φωνή της Alison. Το DNA ξεχωρίζει γρήγορα.
sergei Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2011 τους χάλασε το drum machine και πήραν drummer? πολυ ενδιαφέρον κομματι πάντως!!! https://www.facebook.com/destroear
ludwigvan Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2011 θε μου γαμάνε οι kills! κάτι ενδιαφέρον που παρατήρησα τις προάλλες είναι ότι ο hince έχει όλα τα πεταλάκια του από δύο φορές. :)
indie-anos laternative Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2011 Ωραίο κομμάτι! Μακάρι να πάει έτσι και το υπόλοιπο cd. :)
Evilnye Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2011 Είναι πολύ ωραίο. Έχω ξεχωρίσει ήδη τα dna, heart is a beating drum και last goodbye :) The Kills - Heart Is A Beating Drum Στη σελίδα τους μπορεί κάποιος να ακούει ακόμα το δίσκο! κάτι ενδιαφέρον που παρατήρησα τις προάλλες είναι ότι ο hince έχει όλα τα πεταλάκια του από δύο φορές. :) Έτσι ώστε αν πετάξει η Kate moss ένα στην πισίνα, να έχει και δεύτερο;; ??? ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση