Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Ουσιαστικά μιλάμε για δύο μοντέλα του 1972 διαθέσιμα σε 3 tone sunburst alder/rw και natural ash/mn.

Φαντάζομαι πως τα μπάσα Pawnshop θα μοιάζουν κάπως έτσι (χωρίς να είμαι σίγουρος 100%):

p2_upql1hmoq_so.jpg

pbass72.jpg

• Απαντήσεις 42
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

Μπήκα σήμερα και διάβαζα το θέμα και πραγματικά στην αρχη νόμιζα ότι είναι πρωταπριλιάτικη φάρσα (τώρα, γιατί το νόμιζα δεν ξέρω...) . Αλλά, βλέπω ότι η fender κάνει μια ωραία κίνηση με αυτά τα τρία μοντέλα, η οποία προσφέρει πιο πολλά συν στο προφίλ της. Τώρα, για πόσο θα κρατήσει αυτή η σειρά δεν ξέρω. Κατά καιρούς υποθέτω έχουν γίνει κι άλλες απόπειρες, αλλά σίγουρα μπορεί κανείς να διακρίνει την τιμιότητα των προθέσεων εδώ πέρα.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσιευμένο

Καινούργια μοντέλα

http://www.guitarnoize.com/fender-pawn-shop-series-2012/

Ομορφούλες και παράξενες συγχρόνως.

Εγώ όμως περιμένω να βγάλουν από Αμερική ή Μεξικό -τις προς το παρόν Γιαπωνέζες- AST-M, ST57M, ST62M ;)

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Δημοσιευμένο

Ομορφούλες και παράξενες συγχρόνως.

Εγώ όμως περιμένω να βγάλουν από Αμερική ή Μεξικό -τις προς το παρόν Γιαπωνέζες- AST-M, ST57M, ST62M ;)

κατι που δεν ξερει ο πολυς κοσμος ειναι οτι η Ιαπωνικη και η Αμερικανικοκινεζομεξικανικοινδονησιακη ;D Fender ειναι δυο εντελως διαφορετικες και ξεχωριστες εταιριες που ελαχιστη σχεση εχουν μεταξυ τους (η Fender USA απλα εισαγει καποια λιγα Ιαπωνικα μοντελλα στις ΗΠΑ)  

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

κατι που δεν ξερει ο πολυς κοσμος ειναι οτι η Ιαπωνικη και η Αμερικανικοκινεζομεξικανικοινδονησιακη ;D Fender ειναι δυο εντελως διαφορετικες και ξεχωριστες εταιριες που ελαχιστη σχεση εχουν μεταξυ τους (η Fender USA απλα εισαγει καποια λιγα Ιαπωνικα μοντελλα στις ΗΠΑ) 

Κακώς!

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Δημοσιευμένο

Η Offset special δειχνει πολυ ωραια. Και βγαινει και στο ροζ της ΒΑΡΒΑΤΙΛΑΣ.

Μπλιαχ. Εμενα μου κανει πολυ Φρανκεσταϊν.

Σωμα και headstock απο strat, tailpiece απο jaguar... ε δεν πεταμε κι ενα f-hole για αλλαγη? Ας βαλουμε και ασπρους P90s να δεσουν με το ροζ (!) χρωμα...

Βασικα αν δεν ηταν ροζ και δεν ειχε το f-hole δεν θα ηταν ασχημη.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...