elavd Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2006 Το ξέρω ότι έχω χαρακτηριστεί από άλλους προβοκάτορας, από άλλους υπάλληλος της Rockinger, από άλλους λαλάκας και από άλλους απλά γραφικός :lol::lol::lol::lol: Εγώ 1 έχω να πω όμως: ΗΡΘΕ Η ROCKINGER STRAT MOY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα γράψω μόνο μια λέξη τώρα γιατί έχω πωρωθεί και παίζω ανελλιπώς: Τ Ε Λ Ε Ι Α Για την ώρα σας αφήνω μερικές photos να τη θαυμάσετε :lol: : Neck Pocket: Steel Block: 2-tone Sunburst: Headstock: ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΛΕΤΕ??? (ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΓΙΑ REVIEW...) www.facebook.com/YourPaintedSmile
elavd Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2006 OP Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2006 H συλλογή μου! www.facebook.com/YourPaintedSmile
math2014 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2006 Alder or Ash???? Ηλια οπτικα ΠΕΤΑΕΙ η κιθαρα... αλλα εισαι λαλακος γιατι θελω να παρω ενισχυτη τωρα και εσυ μου τσαμπουνας κιθαρες... ντροπη σου. Καλοριζικη φιλε! okai LS85Q Matamp 1224MkX, thd hotplate, HBE BigD, Soulbender and a useless guitarist
elavd Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2006 OP Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2006 Είναι Alder!!! Απλά τους είχα πάρει τηλ και μόλις είχαν φέρει νέες κιθάρες στην αποθήκη και τους ζήτησα, να μου επιλέξουν μία η οποία να είναι ελαφριά και με έντονα νερά... Το αποτέλεσμα το είδες ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
math2014 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2006 Εαν παιζει να στειλουν στρατ με ΕΝΤΟΝΑ νερα και ελαφρυ ξυλο, θα ειναι η επομενη στρατ μου μαλλον :twisted: okai LS85Q Matamp 1224MkX, thd hotplate, HBE BigD, Soulbender and a useless guitarist
vagx69 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2006 Τι να πω.... Θέλω 1000€ ΤΩΡΑΑΑΑΑ Μεγειές ρε φίλε... Ζηλεύω
elavd Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2006 OP Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2006 @math2014: όπως βλέπεις...παίζει!!! :lol: (αρκεί να τους πετύχεις στη φάση που έχουν απόθεμα, για να μπορούν να επιλέξουν) @vagx69: Γιατί 1000¤??? Kαι με 500¤ μια χαρά είσαι! ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
ESP1982 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2006 Το ξέρω ότι έχω χαρακτηριστεί από άλλους προβοκάτορας' date=' από άλλους υπάλληλος της Rockinger, από άλλους λαλάκας και από άλλους απλά γραφικός :lol::lol::lol::lol: [/quote'] α ναι?.. εγω πιστευω πως εισαι ο Superfunk με αλλο Nick και συνεργαζεσαι υπογειως για την ανεγερση της οικονομιας των "κιτρινιαρηδων" και σε καταγγελω εδω και τωρα :lol: :lol: :lol: :lol: κατω οι fenderοειδεις κιθαρες!!!!εξω επιτελους!!!!!αγανακτησα!!! :lol: :lol: παντως μεγειες...καααααααλη φαινεται :P
Earendil Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2006 Ηλία, μη τυχόν πουλήσεις τη Honey Blonde τώρα που γλυκάθηκες... τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση