trifonas96 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 Γεια σας!Έχω ένα παλιό σετ της Peace (δεν μπορώ να βρω το μοντέλο) μεταχειρισμένο.Αυτός που μου το έδωσε μου είπε ότι το αγόρασε 600 ευρώ.Να αλλάξω δέρματα ή να κοιτάξω καμία αγγελία?(λίγο δύσκολο να βρω αγγελία στον Έβρο,αφού μένω Αλεξανδρούπολη)Ευχαριστώ και περιμένω απαντήσεις! ;D
Haris Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 Θα έλεγα να εμμείνεις στην αρχική σου απόφαση να αλλάξεις πρώτα τα δέρματα, και αν δεν είσαι ευχαριστημένος (αφού βεβαιωθείς ότι είναι καλά κουρδισμένα) να κοιτάξεις για άλλο σετ. Ούτως ή άλλως, είναι πολύ πιθανό να πρέπει να αλλάξεις τα δέρματα και στο καινούργιο/μεταχειρισμένο σετ, οπότε αυτά που θα έχεις ήδη αγοράσει δεν θα πάνε χαμένα. Something Wicked This Way Comes
Nordic Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 Από 200 μέχρι 400 ευρώ Με 200 ευρω αλλάζεις δέρματα πάνω κατω. Στα χρήματα αυτά δν παίρνεις κατι καλό σε σετ.. Και με τα υπόλοιπα 200 ευρω αγοράζεις ένα καλό ταμπούρο...
Haris Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 Με 200 ευρω αλλάζεις δέρματα πάνω κατω. Στα χρήματα αυτά δν παίρνεις κατι καλό σε σετ.. Και με τα υπόλοιπα 200 ευρω αγοράζεις ένα καλό ταμπούρο... +3,14! Something Wicked This Way Comes
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση