Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Το wiring δεν είναι η ειδικότης μου οπότε αν πω και καμιά βλακεία ας την πάρει το ποτάμι.

Πήρα το σετάκι του Bill Lawrence NF L-200 για στρατ.

Πήρα και τρια 500k ποτενσιόμετρα γιατί διάβασα ότι τέτοια προτείνει ο Μπιλάκος για τους εν λόγω μαγνήτες.

Θα χρειαστώ capacitor στην προκειμένη περίπτωση; Και αν ποιον;

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Δημοσιευμένο

Αν κάνεις το standard Strat wiring θα χρειαστείς ένα πυκνωτή οπωσδήποτε. Για 500Κ ποτς συνηθίζεται στα .033μ αλλά μπορείς να πειραματιστείς με κάποιες τιμές πάνω-κάτω.

Το είδος του πυκνωτή είναι πάλι θέμα γούστου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κλασικό κεραμικό, Mallory, Orange Drop, Oil cap, κτλ κτλ

Δημοσιευμένο

Ray εκανες μια πολυ σωστη επιλογη σε μαγνητες Ο παππους που εχθες εκλεισε τα 80 ειναι πραγματικα φοβερος.

Σου βαζω ενα λινκ με ολες τις πληροφοριες και σχεδιαγραμματα συνδεσμολογιας απο τον ιδιο....

http://www.wildepickups.com/Wiring___Tech_Info.html

Περιμενουμε εντυπωσεις με αγωνια !!

Δημοσιευμένο

Thanks.

To έδω δει αυτό και μάλιστα το συγκεκριμένο παρακάτω κομμάτι με μπέρδεψε ώστε να κάνω το θρεντ:

"With Bill's pickups, you can use the existing wiring in the guitar. The standard cap is .022mf. The standard pot is 250K for single coils and 500K for humbuckers. Bill starts with 500K on all of his instruments and if he needs to reduce it, he'll wire a capacitor over it."

Δημοσιευμένο

Απ οτι καταλαβαινω εχει την λογικη ..ας εχω παραπανω και αμα ειναι το κοβω...Οποτε βαζει 500 σε ολες τις συνδεσεις του.

Εγω στην στρατ μου εχω αφησει τα μαμησια ποτς και απλα εβαλα τους μαγνητες επανω και ειμαι μιααα χαρα.  Μαλιστα στην θεση bridge εχω βαλει twin blade (τωρα αν εχω κανει @@ρια θα φαω το πρεπον κραξιμο) χαχα

Δοκιμασε τους ως εχει το wiring θα προτεινα για αρχη και εαν δε σε ικανοποιησει αλλαζεις.  Εδω νομιζω δεν εχει 500 ποτ 

http://s1203.photobucket.com/albums/bb390/wildepickups/Wiring%20Diagrams/?action=view&current=CableInfo.jpg#!oZZ8QQcurrentZZhttp%3A%2F%2Fs1203.photobucket.com%2Falbums%2Fbb390%2Fwildepickups%2FWiring%2520Diagrams%2F%3Faction%3Dview%26current%3DStrat.jpg

Δημοσιευμένο

"With Bill's pickups, you can use the existing wiring in the guitar. The standard cap is .022mf. The standard pot is 250K for single coils and 500K for humbuckers. Bill starts with 500K on all of his instruments and if he needs to reduce it, he'll wire a capacitor over it."

Ray μεγειά και θα μας θυμηθείς εμάς τους Λορενσικούς...  ;)

Μην τρελαίνεσαι με τις τιμές των pots. Εγώ στο σετ 280/280/290 (για το οποίο, και την κιθάρα, σύντομα!  8)) έβαλα 250άρια και είναι μια χαρά. Ο Μπιλ ξεκινάει με 500 και τα κατεβάζει στα 400, 350, 300, whatevah, ανάλογα με το πως ακούγονται με τα λοιπά ηλεκτρικά, γέφυρα, κσύλα  :P, κλπ, αλλά και το rig εν γένει (π.χ. effects, ενισχυτής).

Για μένα που ακούω ΑΚΟΜΑ μερικά πρίμα, τα 250άρια είναι ό,τι πρέπει για τους μονούς του Βill.

Ο Μπιλάρας έγινε 80, και με την ευκαιρία κυκλοφόρησαν και οι από καιρό αναμενόμενοι microcoils του... πάλι θα ξηλώνω μαγνήτες ρε γμτ...

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

Δημοσιευμένο

Thanks guys.

Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία να τους ακούσω.

Οι 57/62 μου έχουν κάνει μεγάλη ζημιά ηχητικά - με την καλή έννοια - και έχω υψηλές προσδοκίες...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...