Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2011 Ωραία σελίδα, με πολλή ύλη! Καλή επιτυχία! Εγώ θέλω να ρωτήσω το άλλο όμως, αν μου επιτρέπεις. Έχεις ονοματεπώνυμο και εύηχο και πάνω από όλα γνωστό στους κύκλους της μουσικής και της δισκογραφίας. Γιατί η αποφυγή της χρησιμοποίησής του, δεδομένου ότι υποθέτω πως με το site (official) θέλεις να προωθήσεις και τη δουλεία σου (όχι μόνον να την παρουσιάσεις). Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2011 OP Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2011 Γιατί η αποφυγή της χρησιμοποίησής του, δεδομένου ότι υποθέτω πως με το site (official) θέλεις να προωθήσεις και τη δουλεία σου (όχι μόνον να την παρουσιάσεις). κανω fresh start..... ;D Να υποθέσω πως αυτο που ακουω στα κομματια σου, ειναι Το θρυλικό precision .....? Grin Βαλτο κι αυτο καμια φωτο, να γουστάρουμε !!!! Πολυ καλη σελιδα ! Πολυ ωραια θέματα ! Και @ΑΜΩ τους ηχους το μπασο ! ευχαριστω τα μαλα..... :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 OP Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 (Η φωτογραφία είναι από Ιαπωνία... κέρδισα μια Asahi? Grin) φυσικα!.. ;D θες και μεζε? ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Nestoras Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 Σουβλατζίδικο ή κινέζικο έχεις ανοίξει τελικά στο Βερολίνο? ;D InfluenSir!
freerock1974 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 Μεγειές! Πολυ ωραια σελιδα οντως!Κεμπαρικη,χωρις πολλα πολλα να σε ζαλιζουν! ;) Καλη αρχη! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
lgbesios Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 Καλές δουλείες αρχηγέ ! :) τι να σημαίνει το ''12'' ; rust never sleeps
odis13 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 Mεγεις και να σου ζησει :) To boiling point ομως δε το βρηκα, δε θα το ανεβασεις? Μου ειχε αρεσει αρκετα οταν το ειχα ακουσει παλαιοτερα.
WilliamSats Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 Μπράβο Νίκο, πολύ ωραία σελίδα. Μου αρέσει που έχεις comment form σε κάθε ενότητα, έξυπνο! Οι φωτογραφίες απ'τις TL και του '74άρι που είναι? :D Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2011 OP Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2011 Mεγεις και να σου ζησει :) To boiling point ομως δε το βρηκα, δε θα το ανεβασεις? Μου ειχε αρεσει αρκετα οταν το ειχα ακουσει παλαιοτερα. δεν το εχω ανεβασει ακομα,υπαρχει ομως στη σελιδα μου στο soundclick.... ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
S9F Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2011 Καλή αρχή και κυρίως καλές δουλειές! :) Γιατί η αποφυγή της χρησιμοποίησής του, δεδομένου ότι υποθέτω πως με το site (official) θέλεις να προωθήσεις και τη δουλεία σου (όχι μόνον να την παρουσιάσεις). Συμφωνώ. "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση