Χάρης Ο Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Αμα τα βγαλω, ο λεβιες φευγει/πεφτει. Πρώην VARTANIS
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Η φωτο ειναι χαλια,αλλα μου φαινεται οτι λειπουν. Καλα, δεν εχεις την κιθαρα μπροστα σου να δεις αν επανω στο λεβιε ειναι τα πλαστικα που σου λεω; Το κουραζουμε. Πρώην VARTANIS
hugo_chavez Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 OP Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Η φωτο ειναι χαλια,αλλα μου φαινεται οτι λειπουν. Καλα, δεν εχεις την κιθαρα μπροστα σου να δεις αν επανω στο λεβιε ειναι τα πλαστικα που σου λεω; Το κουραζουμε. Δεν εχει τιποτα ο λεβιες επανω. Μονο σιδερο
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Βλεποντας ( οσο μπορω ) τον λεβιε σου μου φαινεται οτι δεν ειναι ο σωστος. Πρεπει να ειναι σαν και αυτον που εχω βαλει στην φωτο που ανεβασα. Πρώην VARTANIS
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Πρεπει να σου εχουν δωσει λαθος λεβιε. Ο σωστος ειναι αυτος. Πρώην VARTANIS
hugo_chavez Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 OP Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 M αρεσει που με ρωταγε για κωδικους κλπ. Ε οι μ@#$@#@ πληρωνονται. Θα μου τον αντικαταστησει. Ειμαστε σιγουροι οτι ειναι αυτος που μου εδειξες?
avalon Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Περνα τον με μια-δυο γυρες μονωτικη ταινια και λογικα θα εισαι οκ :)
RayDTutto Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Vartanis, άλλος είναι ο λεβιές του Edge III. Κι εγώ το ίδιο λάθος έκανα νωρίτερα. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση