oselifer Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2011 Τι εννοείς?Εγώ απλά παραξενεύτηκα επειδή από την Ελλάδα τα μεταφορικά είναι τουλάχιστον 80-100 ευρώ ενώ από Γερμανία η αποστολή δωρεάν.Γι' αυτό ρώτησα..... Είναι όντως παράξενο αλλά τα μεγάλα μαγαζιά στο εξωτερικό κάνουν ειδκές συμφωνίες με τις εταιρίες courier και έτσι μπορούν και στέλνουν δωρεάν. Δες και εδώ απο αγγλία. www.dv247.com
mr_davidoff Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2011 Τι εννοείς?Εγώ απλά παραξενεύτηκα επειδή από την Ελλάδα τα μεταφορικά είναι τουλάχιστον 80-100 ευρώ ενώ από Γερμανία η αποστολή δωρεάν.Γι' αυτό ρώτησα..... τρελε εξαρταται και που μενεις . δεν θα στα στειλουν δωρεαν στο καστελοριζο πχ..
trifonas96 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2011 OP Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2011 τρελε εξαρταται και που μενεις . δεν θα στα στειλουν δωρεαν στο καστελοριζο πχ.. Με κάνεις να στενοχωριέμαι λίγο γιατί μένω Αλεξανδρούπολη! :P
RayDTutto Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2011 Αλεξανδρούπολη νομίζω είσαι εντάξει. Με τα νησιά έχουν πρόβλημα. Κάνε μια ερώτηση όμως καλού κακού. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση