Painer_AD Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2011 καλημερες, ψαχνω πολυ γνωστο τραγουδι 80ς, χαρντ ροκ μπαντα με υψιφωνο τραγουδιστη, οπου στο ρεφραιν λεει "ladyyyyyy..." αλλα δεν μπορω να θυμηθω κανενα αλλο στιχο κ το παλευω εδω κ αρκετη ωρα στο ιντερνετ αλλα δεν.... ειστε η τελευταια μου ελπιδα.. θενκς ιν αντβανς! Everybody lies...
Marshallist Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2011 Εχω την εντυπωση πως θες αυτο : Steelheart - She's Gone Λοιπον? :)
Painer_AD Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2011 OP Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2011 Πωωωωω!!!! θενξ μαν! να σαι καλα! Everybody lies...
Marshallist Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2011 Πωωωωω!!!! θενξ μαν! να σαι καλα! Τίποτα :) Τσάμπα είναι! Αν δεν ήταν αυτό το κομμάτι, με τόσα "Lady" τσιριγματα, ειλικρινά δεν θα ξερα τι άλλο να σου δώσω να ακούσεις! :D
studio54GR Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2011 Εμένα το μυαλό μου πήγε στο Lady των Socrates... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση