Sad_Baffoon Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 Ρε παιδιά έχω από παλια μια απορία που τη θυμηθηκα χαζεύοντας ασχετα βιντεο στο γιουτουμπι. Στο βιντεοκλιπ του Νεκταριου Σφυράκη "Σκεψου καλά" εμφανίζεται ο καλλιτέχνης να παίζει ένα όργανο που μοιαζει με μπασο Rickenbacker μόνο που είναι εξάχορδο και με διπλους humbuckers. Μήπως ξέρει κανεις τι είναι αυτό; Εξάχορδο μπάσο; Ηλεκτρική κιθάρα αντίγραφο Rickenbacker; Από κάτι λιγο που έψαξα δε νομίζω η εταιρία να είχε βγαλει αυτο το σχέδιο σε κιθάρα. [flash=200,200]
kokobloko Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 Οι κιθαρες αυτες φιλε μου ειναι ενα ΚΕΦΑΛΑΙΟ στην ιστορια της μουσικης...Ξεκινα την ερευνα ;) qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm
Celf Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 Οι κιθαρες αυτες φιλε μου ειναι ενα ΚΕΦΑΛΑΙΟ στην ιστορια της μουσικης...Ξεκινα την ερευνα ;) Αυτό γνωστό! ;D Μήπως έχεις απάντηση και γι' αυτό που ρώτησε γιατί και 'γω μπερδεύτηκα τώρα... Everybody gets the blues sometime
kokobloko Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 H συγκεκριμενη, αν δεν κανω λαθος, ειναι μια Rickenbacker 620 ... qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 Ρε παιδιά έχω από παλια μια απορία που τη θυμηθηκα χαζεύοντας ασχετα βιντεο στο γιουτουμπι. Στο βιντεοκλιπ του Νεκταριου Σφυράκη "Σκεψου καλά" εμφανίζεται ο καλλιτέχνης να παίζει ένα όργανο που μοιαζει με μπασο Rickenbacker μόνο που είναι εξάχορδο και με διπλους humbuckers. Μήπως ξέρει κανεις τι είναι αυτό; Εξάχορδο μπάσο; Ηλεκτρική κιθάρα αντίγραφο Rickenbacker; Από κάτι λιγο που έψαξα δε νομίζω η εταιρία να είχε βγαλει αυτο το σχέδιο σε κιθάρα. [flash=200,200] τις 481 (σαν και αυτη στο βιντεο) τις ειχε βγαλει για λιγο στα 70s......bolt on ηταν και σχετικα φθηνες,ΤΕΛΕΙΩΣ μαπα κιθαρες....καμμια σχεση με τις κανονικες ricky... http://www.rickbeat.com/modelslibrary/481/481.htm www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
zappa Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 Ο Σφυράκης και οι Kasabian ;D www.facebook.com/pulsedot
Sad_Baffoon Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 OP Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 Ευχαριστώ παιδιά. Από ό,τι είδα οι κιθάρες αυτές είναι αρκετά σπάνιες κ βγαίνουν λίγο ακριβές (κανα 1,5 χιλιάρικο) κι ουτε μπόρεσα να βρώ κανενα κλώνο. Κρίμα και θα ήταν καλή ποζεριά.
Mike G Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 Νομίζω μπάνισα μια τέτοια στις αγγελίες αν και δεν είμαι σίγουρος αν είναι αυτό που ψάχνεις 8)
vankog Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 Είχε συζητηθεί τότε 481 - sfyrakis signature model ? πάντως σε σχέση με τις άλλες rickenbacker (πχ 330) χάνει εμφανισιακά imho, όχι πως δε θα την ήθελα βέβαια! Ωραίο το σολάκι του Νεκτάριου ε;;
kardc Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 Ευχαριστώ παιδιά. Από ό,τι είδα οι κιθάρες αυτές είναι αρκετά σπάνιες κ βγαίνουν λίγο ακριβές (κανα 1,5 χιλιάρικο) κι ουτε μπόρεσα να βρώ κανενα κλώνο. Κρίμα και θα ήταν καλή ποζεριά. H Schecter βγάζει ένα μοντέλο που της μοιάζει http://www.schecterguitars.com/Products/Guitar/Stargazer.aspx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση