Scalloped Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2004 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2004 ???? ΠΟΙΟ MIDI KEYBOARD ME 88 ΠΛΗΚΤΡΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤE??? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΗΚΤΡΟΦΟΡΑ???
Alchemist Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2004 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2004 Φυσικά και υπάρχουν τέτοια πληκτροφόρα! Αν θέλεις κάτι φτηνό και καλό, οι controllers της Fatar είναι πολύ καλές επιλογές. Αν ψάχνεις την κορυφή, τσέκαρε τα Roland A-90, Oberheim MC-1000 και MC-2000 και τα controllers της Kurzweil. Πάντως τα κορυφαία είναι και πανάκριβα για να μην ελπίζεις να τη βγάλεις φτηνά. Yes it is!!!
dither Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2004 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2004 Για καινούριο με βαρυκεντρισμένα πλήκτρα , Fatar Studiologic SL - 880 και ξερό ψωμί :D
Alchemist Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2004 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2004 Για χαμηλές τιμές, συμφωνώ με την επιλογή του dither. Απλά δεν μπορώ να ξεχάσω όταν έπαιξα για πρώτη φορά με Roland A-90, οπότε και μου είχε φύγει η μαγκιά ε-ντε-λώς και είχα ένα πανηλίθιο χαμόγελο ηδονής στο πρόσωπό μου για το επόμενο μισάωρο!!! 8O Yes it is!!!
Scalloped Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2004 OP Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2004 thanks re paidia, mallon pros studiologic prosanatolizomai i kapoio allo montelo tis fatar. de mou lete ola ta midi keyboards syndeontai meso midi me tin karta ihoy toy computer etsi den einai??? :?:
Alchemist Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2004 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2004 Αν έχεις κάρτα ήχου με MIDI I/O, τα συνδέεις εκεί. Αλλιώς, μπορείς να πάρεις ένα ξεχωριστό MIDI interface, μάλλον με σύνδεση USB και να τα συνδέσεις μέσω αυτού. Yes it is!!!
skatemporas Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2004 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2004 έχει ανακοινώσει και η M-Audio την κυκλοφορία ενός (νομίζω θα βγει αυτό το καλοκαίρι)... ο οποίος έχει και μερικές δεκάδες knobs/sliders/κουμπιά πάνω... τσέκαρε και αυτήν την περίπτωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση