Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Καλησπερα .

Με αφορμη αυτη την υπεροχη κιθαρα http://forum.ibanez.com/Default.aspx?g=posts&t=59062 και καθως ειμαι κατοχος και οπαδος ibanez ,  θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι εφικτη η παραγγελεια μιας custom ibanez για ελλαδα και αν θα μου κοστισει ακριβα. Το εψαξα λιγο αλλα δεν εβγαλα ακρη .

Αν γνωριζει καποιος θα το εκτιμουσα .

Ευχαριστω

\' InfraVision - When Everything Is Worth \' 2011 album

• Απαντήσεις 90
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

Καλησπερα .

Με αφορμη αυτη την υπεροχη κιθαρα http://forum.ibanez.com/Default.aspx?g=posts&t=59062 και καθως ειμαι κατοχος και οπαδος ibanez ,  θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι εφικτη η παραγγελεια μιας custom ibanez για ελλαδα και αν θα μου κοστισει ακριβα. Το εψαξα λιγο αλλα δεν εβγαλα ακρη .

Ευχαριστω

Γιατι δεν ρωτας το καθ`ολα αρμοδιο Τριμη ? Ποσα να ξερουμε κι εμεις περισσοτερα απο τον ιδιο τον αντπροσωπο ?  :P :P

Δημοσιευμένο

Καλησπερα .

Ευχαριστω

To ότι θα κοστίσει είναι το μόνο σίγουρο...

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Δημοσιευμένο

Εχω την εντυπωση οτι custom δουλειες η Ibanez κανει ΜΟΝΟ για endorsers. Ετσι τουλαχιστον θυμαμαι να διαβαζω πριν καποιο καιρο στο Talkbass.

Δημοσιευμένο

αν θα μου κοστισει ακριβα

γνωστός είχε πάρει μια soloist αν θυμάμαι καλά... και του βγήκε κάπου 6000. αυτός βέβαια τις είχε αλλάξει και τα φώτα...scalloped, εξωτικά ξύλα και πάει λέγοντας.

side note: καμία σχέση με την fender που θέλει να πουλήσεις νεφρό για να σου αλλάξουν radius και τάστα... >:(

EDIT:αι καλά... εγώ νόμιζα ότι λέγαμε για jackson... πάρτε το ως άκυρο :-[

Δημοσιευμένο

A. Πωπω τι χάλι είναι αυτό με τα καλώδια;

Β. Θες ντε και καλά Ibanez; Γιατί στην Ελλάδα μπορείς να φτιάξεις καταπληκτική χειροποίητη κιθάρα με τα ακριβή specs σου.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Δημοσιευμένο

Mάλλον είναι τα Piezzomidi της Graphtech...

Ναι αυτό το κατάλαβα αλλά χάθηκε ο κόσμος να περάσουν από μέσα; Ή έστω με ένα μονό καλώδιο;

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Δημοσιευμένο

Αν διαβασεις το συγκεκριμένο thread στο Ibanez forum, θα δεις και την απάντηση γιατί έγινε έτσι το installation του piezo.

Ότι και να λένε...για να περάσεις τα Graphtech και να μην φαίνονται...θέλεις πατέντες

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...