kostas80 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 εξαιρετικό πραγματικά ..... ότι πρέπει για τις διακοπές με ένα τέτοιο μαζί www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
mariopol Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 OP Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 εξαιρετικό πραγματικά ..... ότι πρέπει για τις διακοπές με ένα τέτοιο μαζί Με λαμπα βγαινει? ;D Δεν χαλαω εγω τον ηχο μου ;D ;D ;D ΥΓ Πρωτα πρεπει να του φτιαξω θηκη ;) www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com
kostas80 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 άκυρη η προηγούμενη πρόταση ;D ;D αυτό , αλλά φιλοτεχνημένο όπως εσύ ξέρεις :D www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
mariopol Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 OP Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 ωχ, ωχ ,ωχ! Φωτιες μ'αναβεις Κωστα μ΄ ;D ;D ;D Αμα βρω κανα τετοιο ενισχυτακι να το ξεκοιλιασω (γιατι με τα καλωδια δεν τα παω καλα) θα το επιχειρησω να τα κανω σετ! Καλη ιδεα man ;) www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com
Nicholas_Chili Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 Πλάκα κάνεις έτσι? Τι έχει φκιάσει ο άνθρωπας? Μπήκα στο blog σου και έπαθα σοκ! Να είσαι πάντα καλά να κατεβάζεις ιδέες παιδί μου... Τι άλλο να πω... Highlight: Το lap steel-κόπανος... Μου έφυγε το καφάσι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση