myster_maze Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 Πω ρε φιλε τωρα μου βαζεις ιδεες.Οντως παντως εχεις δικιο.Εγω σκεφτομουνα τον twin reverb 65 reissue, αλλα και αυτος καινουριος κανει 1400, οποτε ειμαι κοντα. Μην πάρεις reissue, πάρε ένα silverface. Αν και με 1400€ ίσως βρεις και blackface! Αμα παρω ομως απο τωρα twin reverb τι στοχο θα εχω για οταν μεγαλωσω? :( Έναν Vox AC30 original! :D
Duke_Kritsongton Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 OP Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 Μην πάρεις reissue, πάρε ένα silverface. Αν και με 1400€ ίσως βρεις και blackface! Έναν Vox AC30 original! :D Σωστος.... Ευχαριστω φίλε! ;D P.S. Το μαγαζι σου που βρισκεται? WATCH OUT! IT'S A TANK! IT'S A FUCKIN' REVERB TANK! DAMN!
spirosg Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 Πάρε τον ενισχυτή που πραγματικά θέλεις ακόμα και αν είναι πιο ακριβός... περιμένεις και λίγο δεν έγινε τίποτα... πιο εύκολα φτάνεις στα 1500 από τα 1000 παρά να πάρεις έναν που δεν σου αρέσει και μετά να μαζεύεις από την αρχή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση