Προς το περιεχόμενο

I 'm with you (cover)-moonchild &gkou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Που χάθηκες βρε Γεωργία;

Συμπαθέστατο το τραγούδι.

Στα ήσυχα μου θυμίζει λίγο Vega.

Δεν είναι όμως από τις καλύτερες ερμηνείες σου. Ίσως άλλη τονικότητα;

Τα σπασιματάκια είναι autotune;

Πιστεύω ότι με λίγα "μαζεματάκια" θα γίνει πάρα πολύ καλό.

Μου άρεσε η ενορχήστρωση.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Δημοσιευμένο

Σε ευχαριστώ για την ακρόαση και τα σχόλια! Το κομμάτι το δουλεύαμε όλο το καλοκαίρι, παρόλα αυτά ποτέ δεν κατάφερα να το βγάλω καλά, εξού και η ελαφριά χρήση autotune (και να φανταστείς ότι είχα ξελαρρυγγιαστεί από την πρσπάθεια ;D). Στα ήρεμα κι εμένα μου θυμίζει ( λίιιγο)  Vega, πολύ αγαπημένη μου φωνή ;) Με την ενορχήστρωση παιδεύτηκε πολύ ο moonchild και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα για όλο τον κόπο του!

Δημοσιευμένο

Μου άρεσε η low key ερμηνεία και η αισθητική της ενορχήστρωσης, αλλά πιστεύω ότι θέλει δουλειά εκτελεστικά, σε φωνή και κιθάρα (ρυθμική). Σε κάθε περίπτωση, αναμένω να ακούσω και άλλα από σας, καλή συνέχεια από μένα!

Δημοσιευμένο

Όπως σου πα και ξανά μου άρεσε αρκετά αν και δεν είμαι πολύ φαν του κομματιού.Πολύ καλή δουλειά πάντως και πολύ ωραία τραγουδισμένο (ως συνήθως δηλαδή).

Δημοσιευμένο

εγω δε θα κανω καμια παρατηρηση τεχνικα.....αυτο που ακουω αυτη τη στιγμη στα αυτια μου ειναι οτι πρεπει ετσι για πρωινο ξυπνημα!!!  :D :D

Δημοσιευμένο

α) Δεν είναι κακό. Μου άρεσε η χροιά / ύφος. Αν και συχνά πας στη μύτη. Όμως, δεν το έχεις μελετήσει αρκετά το κομμάτι. Ή το μελέτησες λάθος. Μελέτα το με κάποιον που σε ακούει και ξέρει να σου πει που κάνεις λάθη.

β) Σε ορισμένα σημεία ακούγεσαι κουρασμένη. Αν δεν βγαίνει το κομμάτι σήμερα, το τραγουδάμε αύριο. Αν δεν μπορούμε αύριο, το τραγουδάμε σήμερα αλλά σε κομμάτια ώστε να ξεκουραστούμε ενδιάμεσα. Δεν το τραγουδάμε όπως βγει.

Λίγο θολή η παραγωγή αλλά φαίνεται η προσπάθεια στην ενορχήστρωση.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Δημοσιευμένο

panagiwtis, χαίρομαι που σου άρεσε!

RayDTutto,

σε ευχαριστούμε πολύ για την ακρόαση και τα σχόλια :)

α) μάλλον το μελέτησα λάθος το κομμάτι. Αυτά  έχουν οι ιντερνετικές συνεργασίες, δε σου δίνουν το περιθώριο να μάθεις πολλά δίπλα σε κάποιον, όσο έμπειρος και σπουδαίος μουσικός κι αν είναι ;)

β) ναι, σε κάποια σημεία ακούγομαι πραγματικά κουρασμένη, μάλλον ξελαρρυγγιασμένη ;D. 'Εχεις δίκιο για τα κομματιαστά takes!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...