marathon Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 σε αλλη χωρα ζειτε εσεις?. Στην ίδια...αλλά έξω από τη πόλη ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
kokobloko Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 Η ζωη ειναι αγωνας...μονο αυτο και τιποτα αλλο...αγωνας για να καλυτερευσεις το μελλον το δικο σου και των παιδιων σου ....τιποτα αλλο...τουλαχιστον για εμενα...και μιλαω σε εθνικο επιπεδο.Τωρα ο καθενας μυαλο εχει, κρινει , και αποφασιζει μονος του για τη ζωη του...Το θεμα ειναι ..εμεις τι κανουμε για να το αλλαξουμε, ολο αυτο το παλιο, το καταδικασμενο να πεθανει.Τεσπα ,αλλου παει η κουβεντα...Αν και μακρινη χωρα η Ιαπωνια, νοιαζομαι για αυτους οσο θα νοιαζονταν και αυτοι για εμενα αν μου συνεβαινε το ιδιο...Α, δεν ειμαι χριστιανος. qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm
marathon Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 ...Α, δεν ειμαι χριστιανος. Ούτε οι Ιάπωνες... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
nanni Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 Αν και μακρινη χωρα η Ιαπωνια, νοιαζομαι για αυτους οσο θα νοιαζονταν και αυτοι για εμενα αν μου συνεβαινε το ιδιο...Α, δεν ειμαι χριστιανος. ολη η ιστορια ειναι εδω. ;) α και κατι αλλο: μονο ο θεος τους αγαπαει ολους και ειναι φιλος των παντων.
marathon Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 α και κατι αλλο: μονο ο θεος τους αγαπαει ολους και ειναι φιλος των παντων. Αυτό δεν είναι αλήθεια...στα Σόδδομα τους άλλαξε τα φώτα Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
RayDTutto Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 Και τους Αιγύπτιους δεν τους φέρθηκε καλά... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
audiokostas Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 α και κατι αλλο: μονο ο θεος τους αγαπαει ολους και ειναι φιλος των παντων. Και δοκιμάζει την αγάπη τους με σεισμούς και τσουνάμια. Και τους Αιγύπτιους δεν τους φέρθηκε καλά... Ρε βάλτε όλη τη Βίβλο να τελειώνετε...... ..εμεις τι κανουμε για να το αλλαξουμε, ολο αυτο το παλιο, το καταδικασμενο να πεθανει.......... νοιαζομαι για αυτους οσο θα νοιαζονταν και αυτοι για εμενα αν μου συνεβαινε το ιδιο...Α, δεν ειμαι χριστιανος. Ναι, το πρώτο κομμάτι λέγεται κοινωνική συνείδηση. Το δεύτερο κοινωνική αναλγησία. Μπερδεύτηκες λίγο. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
kokobloko Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 ολη η ιστορια ειναι εδω. ;) α και κατι αλλο: μονο ο θεος τους αγαπαει ολους και ειναι φιλος των παντων. ουτε αυτος... qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm
RayDTutto Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 Ρε βάλτε όλη τη Βίβλο να τελειώνετε...... Την Παλαιά Διαθήκη. Μετά οκ. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
nanni Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 Την Παλαιά Διαθήκη. Μετά οκ. εστρωσε μετα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις