tenzz Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2006 Μιλαω για αυτο εδω:http://www.thomann.de/thoiw2_harley_benton_eguitar_kit_prodinfo.html?sn=374c300281a62cb1c7c79ac82b0dada9 Με 77Ε δεν περιμενω πολλα απο τους μαγνητες και τα μεταλικα εξαρτηματα,αλλα αν αξιζουν το σωμα και περισσοτερο ο λαιμος τοτε μεχρι εδω η rockinger. :D Κανενας που να εχει ακουμπισει τετοιο αντικειμενο?
Abraxas Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2006 Πλάκα θα έχει, αυτό είναι σίγουρο! :wink:
elavd Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2006 Με 77Ε δεν περιμενω πολλα απο τους μαγνητες και τα μεταλικα εξαρτηματα' date='αλλα αν αξιζουν το σωμα και περισσοτερο ο λαιμος τοτε μεχρι εδω η rockinger. :D [/quote']Eεεεεε!!! Λίγα με τη Rockinger έτσι??? :lol: :lol: :lol: Πάντως, όντως θα εχει ενδιαφέρον αυτό το "project", αρκεί να βρεθεί κάποιος που να μη λυπηθεί τα 77¤... Αν και τώρα που το σκέφτομαι ... κάποιος είχε πει παλιότερα ότι θα έπαιρνε...Θα ψάξω μπας και βρω το post... :wink: www.facebook.com/YourPaintedSmile
SPYROID Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2006 Αν δεν είχα την πανάκριβη μου :roll: squier ή δεν ήταν και αυτή stratocaster θα την χτύπαγα μόνο και μόνο για να την βαψω κανένα τρελό χρώμα For Those About To Rock We Salute You
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2006 Πάντως για να δεις τι παίζει και να μάθεις 5 πράματα λέει. You are wrong f**ked and overatted...
Acanthor Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2006 Ένας φίλος πήρε μια resonator της Harley Benton και για τα λεφτά της έβγαζε καλό ήχο γενικά αλλά κατασκευααστικά είχε αρκετές ατέλειες όπως το δέσιμο του λαιμού με το σώμα που δεν ήταν και τόσο solid...Βέβαια του είπε ο Θωμάς να τη στείλει πίσω, αλλά λόγω του κόστους των μεταφορικών δεν τον πολυσυμφέρει οπότε θα τη φτιάξει μόλις επιδεινωθεί το πρόβλημα... Όπως και να χει είναι τσάμπα! ..there's too much panic in this town...
gangster Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2006 Με 77Ε δεν περιμενω πολλα απο τους μαγνητες και τα μεταλικα εξαρτηματα' date='αλλα αν αξιζουν το σωμα και περισσοτερο ο λαιμος τοτε μεχρι εδω η rockinger. :D [/quote']Eεεεεε!!! Λίγα με τη Rockinger έτσι??? :lol: :lol: :lol: Πάντως, όντως θα εχει ενδιαφέρον αυτό το "project", αρκεί να βρεθεί κάποιος που να μη λυπηθεί τα 77¤... Αν και τώρα που το σκέφτομαι ... κάποιος είχε πει παλιότερα ότι θα έπαιρνε...Θα ψάξω μπας και βρω το post... :wink: Εγώ ήμουν για να μη ψάχνεις! :D Αλλά τώρα μαζεύω λεφτά για καλό σκοπό (rockinger strat sunburst), οπότε δεν παίζει... one colour: black - and shades of grey
elavd Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2006 Αλλά τώρα μαζεύω λεφτά για καλό σκοπό (rockinger strat sunburst)' date=' οπότε δεν παίζει...[/quote'] Περίμενε να μου έρθει η δικιά μου (μάλλον την άλλη εβδομάδα), για να σου πω εντυπώσεις ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
gangster Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2006 Αλλά τώρα μαζεύω λεφτά για καλό σκοπό (rockinger strat sunburst)' date=' οπότε δεν παίζει...[/quote'] Περίμενε να μου έρθει η δικιά μου (μάλλον την άλλη εβδομάδα), για να σου πω εντυπώσεις ;) Καλά, δεν βιάζομαι και τόσο (ο τραπεζικός μου λογαριασμός δηλαδή... :( ). Πάντως θα περιμενω εντυπώσεις με αγωνία, μιας και έχεις εμπειρία από κάμποσε strat, σε αντίθεση με μένα που είμαι fender-αμπαλος! :D Ελπίζω να μην αρχίσουν τα διλήμματα tele-strat...Αν και νομίζω πως θέλω τρέμολο... :roll: one colour: black - and shades of grey
elavd Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2006 Ελπίζω να μην αρχίσουν τα διλήμματα tele-strat...Αν και νομίζω πως θέλω τρέμολο... :roll: Aν χωρέσουν στο αμάξι' date=' θα φέρω και την tele και την strat στην Αθήνα όταν κατέβω για το live οπότε όποιος ενδιαφέρεται θα μπορέσεις να τις δοκιμάσει...;) (Ρε συ μήπως τελικά να ζητήσω ποσοστά από τη Rockinger????) www.facebook.com/YourPaintedSmile
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση