zappa Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Πιστεύεις οτι τα liquid licks του Hackett και το endless sustain του Fripp ή οι fuzz ήχοι του Howe βγαίνουν με κάποιο μη muff fuzz? www.facebook.com/pulsedot
bloody_sunday Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Όπως έχουμε πει πολλές φορές δεν υπάρχει μόνο ένα muff αλλά πολλά και διαφορετικά, για αυτό και η επιλογή πρέπει να είναι προσεκτική. Για αυτούς τους ήχους προσφέρονται όντως μερικά muff ή το Buzzaround (σημερινοί κλώνοι κάτω-κάτω στη σελίδα http://www.effectsdatabase.com/model/burns/buzzaround). Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
panosprog Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 OP Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Καταρχας ευχαριστω ολους τους φιλους για τις προτασεις τους αλλα αντι να ξεμπλεξω εμπλεξα περισσοτερο .Ειναι που ειναι το θεμα fuzz αστα να πανε ξεχνανε καποιοι φιλοι και την παραμετρο ενισχυτης solid state γαρ ::)Αρα βλεπω οτι υπαρχουν 3 τασεις η μια λεει κατι σε muff η clone αυτου η αλλη ταση λεει καποιo overdrive το οποιο να βγαζει μια fuzzιλα και οι υπολοιποι προτεινουν απο silicon εως germanium classic fuzz. Να ξεκαθαρισω οτι με ενδιαφερει ενα πεταλι το οποιο να μην βγαζει ανεξελεγκτο fuzz θα χρησιμοποιειται εναλλαξ με το βρωμικο καναλι του ενισχυτη σημειωτεον καποια distortion πεταλια που ειχα βαλει στο παρελθον στο καθαρο καναλι του ενισχυτη εβγαιναν πολυ bright και δεν μου αρεσε οταν γυριζα στο βρωμικο καναλι αυτη η διαφορα στον ηχο.Δηλαδη θα ηθελα κατι σαν τριτο καναλι στον ενισχυτη με fuzz χροια :P ;D και φυσικα 70'ς προσανατολισμο και για σολο και για ριφφ και οχι κατι extreme drone η sludge.Ελπιζω να μην σας κουρασα και παλι ευχαριστω.
gadget Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Μιάς και ανοίχτηκε πάλι θέμα fuzz κ θα πάω να ακούσω αυριο, μεθαύριο αρκετά απο αυτά που προτάθηκαν εδώ να "προτείνω" τα zvex mastotron και way huge swollen pickle. To προτείνω σε εισαγωγικά γιατί δεν τα έχω ακούσει ακόμα απο κοντά. Το δεύτερο ξέρω οτι το έχει το GuitarStore και πρόσφατα το είδα σε αυτό το site(http://www.gpanagopoulos.com/eshop/). Κ συγνώμη που σου "κλέβω" το θέμα (αλλά στο δικό μου δεν πήρα απάντηση :'( ) ....... το zvex ξέρει κανείς αν και που μπορώ να το βρώ προς κέντρο μεριά; Και τα δύο είναι κοντά στο budget σου πάντως...
joh Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 crazy tube circuits δε βγάζει fuzz? ψάχνομαι κι εγώ αλλα εάν δεν είναι κάτι τουλάχιστον πολύ καλύτερο θα ήθελα Ελληνικό πεταλάκι . Πήρα το delay lama πριν λίγο καιρό και είμαι πολύ ικανοποιημένος ,θα έχει αρκετές αρμονικές λέτε το fuzz του jam ?
panosprog Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 OP Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 Μια σκεψη εκανα αν βαλω το blackstar ht boost που ειναι λαμπατο :o ωστε να περναει απο εκει το σημα ενος fuzz πεταλιου θα πετυχω τιποτα καλυτερο απο το να πηγαινει κατευθειαν στην προενισχυση του Τech 21? Mηπως ετσι εχω καλυτερα αποτελεσματα λεω τωρα... ( ενταξει μη βαρατε αν δεν γινεται) :P :-X
bloody_sunday Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 @joh: και οι δυο βγάζουν ωραία φαζ (ή φαζ-οειδή στην περίπτωση του Crazy Tube Circuits Starlight). @panos: το Blackstar είναι ένα εξαιρετικό boost, και η σκέψη σου είναι αρκετά πιθανό να έχει ωραία αποτελέσματα. Αλλά αν δεν το έχεις και σκέφτεσαι να το αγοράσεις, η συμβουλή μου θα ήταν να εξοικονομήσεις τα χρήματα για έναν πραγματικό λαμπάτο και όχι ημίμετρα ή πετάλια που σαν βασική δουλειά κάνουν κάτι άλλο... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
panosprog Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 OP Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 @joh: και οι δυο βγάζουν ωραία φαζ (ή φαζ-οειδή στην περίπτωση του Crazy Tube Circuits Starlight). @panos: το Blackstar είναι ένα εξαιρετικό boost, και η σκέψη σου είναι αρκετά πιθανό να έχει ωραία αποτελέσματα. Αλλά αν δεν το έχεις και σκέφτεσαι να το αγοράσεις, η συμβουλή μου θα ήταν να εξοικονομήσεις τα χρήματα για έναν πραγματικό λαμπάτο και όχι ημίμετρα ή πετάλια που σαν βασική δουλειά κάνουν κάτι άλλο... Το blackstar t boost το εχω και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος αρα αξιζει να το δοκιμασω δεν νομιζεις ;)? Οσον αφορα το λαμπατο ενισχυτη καποια στιγμη στο μελλον αλλα ρε γαμωτο ο Tech 21 ειναι φοβερος ενισχυτης και δεν τον αλλαζω μαλλον θα τον χρησιμοποιω in stereo με καποιον λαμπατο τοσο πολυ μου αρεσει ;D.Παντως ευχαριστω για την βοηθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση