Moderator LK Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2011 Afto ine! Τελειο video! Ήταν εξαιρετικό επεισόδιο, και μάλιστα το είχα δει “real time”, τότε που το πρόβαλλε στην ET2. Μου το θύμισε και εμένα το συγκεκριμένο thread. Αλήθεια γιατί δεν την ξαναπαίζουν τη συγκεκριμένη σειρά; Αγορασμένη την έχουν…και βάζουν συνέχεια βλακείες; (Ρητορικό το ερώτημα!) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
matawan Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2011 Ήταν εξαιρετικό επεισόδιο, και μάλιστα το είχα δει “real time”, τότε που το πρόβαλλε στην ET2. Μου το θύμισε και εμένα το συγκεκριμένο thread. Αλήθεια γιατί δεν την ξαναπαίζουν τη συγκεκριμένη σειρά; Αγορασμένη την έχουν…και βάζουν συνέχεια βλακείες; (Ρητορικό το ερώτημα!) Προκειται για τεραστια εκπομπη. Καθομαι πολλες φορες και βαζω videos στο youtube ή ανακαλυπτω καποια που μου εχουν ξεφυγει και μενω αναυδος... απ οσο ξερω δεν εχει κυκλοφορησει ποτε και σε dvd ρε γμτ... It's a shame stupidity isn't painful.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση